3 Mayıs 2023 tarihli Resmi Gazetede bazı kamu kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı ile yayımlandı.

Buna göre, Dışişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne İrfan Neziroğlu, Uluslararası Hukuk Genel Müdür Yardımcılığına ise Özgür Gökmen atandı.

Bankacılık Düzenlenme ve Denetleme Kurulu Üyeliklerine Ahmet Aksu, Süleyman Çelik ve Mehmet Ertürkmen getirildi.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Eskişehir Bölge Müdürlüğüne Levent Tuğ, Elazığ Bölge Müdürlüğüne Necdet Uca, Vakıflar Genel Müdürlüğünde açık bulunan Vakıflar Meclis Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Rıfat Türker, Genel Müdür Yardımcılığına ise İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürü Hayrullah Çelebi atandı.

Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Lütfi Karabacak görevden alınırken, bu göreve Nurullah Pervaneli, İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğüne ise Yavuz Güner getirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde açık bulunan Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcılıklarına İbrahim Halil Sözmen ve Şerafettin Çakal'ın atamaları yapıldı.

ATAMA KARARLARI

Dışişleri Bakanlığı

Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İrfan NEZİROĞLU atanmıştır.

Uluslararası Hukuk Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Özgür GÖKMEN atanmıştır.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Üyeliklerine, 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 84 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Ahmet AKSU, Süleyman ÇELİK ve Mehmet ERTÜRKMEN atanmıştır.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünde açık bulunan;

" Eskişehir Bölge Müdürlüğüne Levent TUĞ,

- Elazığ Bölge Müdürlüğüne Nejdet UCA,

Mehmet Şimşek: ''Kamuda Alım Kısıtlaması'' Gerçeği Yansıtmamakta Mehmet Şimşek: ''Kamuda Alım Kısıtlaması'' Gerçeği Yansıtmamakta

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

ALF Araştırma Muğla, Aydın ve Denizli anket sonuçları
ALF Araştırma Muğla, Aydın ve Denizli anket sonuçları
Vakıflar Genel Müdürlüğü

- Vakıflar Meclisi Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Rifat TÜRKER,

- Genel Müdür Yardımcılığına, İstanbul Vakıflar I. Bölge Müdürü Hayrullah ÇELEBİ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri ile 4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 700 üncü maddesi gereğince atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Vakıflar Genel Müdürlüğü;

- Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Lütfı KARABACAK,

görevden alınmış,

- Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Nurullah PERVANELİ,

- İstanbul Vakıflar I. Bölge Müdürlüğüne Yavuz GÜNER, atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İbrahim Halil SÖZMEN atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Şerafettin ÇAKAL atanmıştır.

2 Mayıs 2023

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI