Üniversitelere 2 Bin Personel Alınacak

Üniversitelere 2 Bin Personel Alınacak
15 Temmuz Darbe girişimi sonrası kamuda yapılan ihraçların ardından üniversitelerde boşalan akademisyen ve destek ve idari personellerin yerine 2 bin personel alınacak.

15 Temmuz Darbe girişimi sonrası kamuda yapılan ihraçların ardından  üniversitelerde boşalan akademisyen ve destek ve idari personellerin yerine 2 bin personel alınacak.

KHK ile kamudan yapılan ihraçların ardından Türkiye genelinde profesörler, doçentler, araştırma görevlilerinden oluşan akademik personelin yanı sıra sözleşmeli olarak da birçok idari ve destek personel alımı yapılacak. 

Başvurular ne zaman?

İhtiyaçtan dolayı çok uzun bir zaman yok. Üniversitesine göre değişmekle birlikte başvuru için son tarih Eylül ortası. Yani şu sıralar adayların başvurması gerekiyor.

Eylül ayı ortalarına kadar başvuruların tamamlanması bekleniyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.