Arka Sokaklar 576. yeni bölüm önümüzdeki hafta ekranda olacak. Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 15. sezonu ile ekranlarda yer alırken Rıza Babası, Komiser Mesut'u, Hüsnü Çoban'ı Tekin'i, Zeliha'sı, Ali'si ile yıllardır evimize konuk oluyor, efsane dizi Arka Sokaklar yeni bölümleri ile her Cuma akşamı takipçilerine komedi, aksiyon ve macera ile harmanlanmış bölümler sunuyor. Arka Sokaklar 576. yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Arka Sokaklar 576. Bölüm 5 Şubat Cuma günü ekrana gelecek.

İşte Arka Sokaklar 576.Bölümünün özeti:

Servet’in ekibimize yaptığı şantaj, Rıza Baba’nın daha erken davranıp şantaj nedenini ortadan kaldırmasıyla boşa çıkar. İlk kozu boşa çıkan Servet sevk edildiği savcılıktan denetimli serbestlikle bırakılır. Tehditleri ve şantajları işe yaramayan Servet bütün kozlarıyla ekibin etrafını sarıp, ortalığı toz duman etmeye kararlıdır. Hakan, Savcı Fahri’nin karşısına çıkıp ifadesini verir. Avukatı Başak’ta, Hakan’ın yanındadır.

Selin, ağrıların şiddetine dayanamamaktadır. Doktorun uyarılarını iyice kulak ardı edip, ilaçları çekirdek gibi almaktadır. Durumun ciddiyetini fark eden Mesut, kontrolü ele almaya çalışır. Doktor da bu durumun hemen bitmesi için Selin’in ameliyat tarihini öne çeker. Ameliyat olabilmesi için Selin’in ilaçların dozunu aşmaması gerekmektedir.

Arka Sokaklar Eski Bölümlerde Neler Oldu?

İrfan, Selin’i hastaneye götürür. Selin hemen ameliyata alınır. Aldığı darbe tehlikeli bir noktadadır. Ekibimiz endişeyle ameliyatın bitmesini bekler. Mesut çok gergindir. Bütün hıncını İrfan’dan çıkarır. Selin’i bıçaklayanın Bekir olduğunu öğrenir. Ameliyat devam ederken Mesut yerinde duramaz Bekir’i bulmanın ve tabii ki cezasını vermenin peşine düşer. Zafer kızını Ceren’den kaçırıp şehirden uzak bir eve götürür. Hakan emniyete gelir ama bu davaya karıştırmazlar. Engin araştırması için davayı Bahar’a verir. Hakan gizlice Bahar’ı takip edip Zafer’in yerini bulur. Polis baskınıyla beraber karşısında Hakan ve Ceren’i gören Zafer çok daha tehlikeli bir hal alır. Hakan’dan intikam almak için de Bahar’ı seçer. Bahar farkında olmadığı büyük bir tehlikenin içindedir. Eski bir Suriye’ li asker olan Cabir, savaşta eşini kaybedince kızıyla beraber Türkiye’ye gelir. Annesinin ölümünden babasını sorumlu tutan kızı Miral burada da babasından kaçar. Cabir kızını düştüğü fuhuş batağından kurtarmak için askeri yeteneklerini kullanır. Ekibimiz davasında haklı olan bu adamı anlayışla karşılayıp kendilerine yakın hissetseler de adaleti sağlamak için görevlerini yapmak durumundalardır.

Ekibimiz Mesut’u kaçıran Servan’ın saklandığı yeri bulur. Servan can havliyle çatışmaya devam eder. Hüsnü, Selin, Cemal ve Ali önderliğinde Karaçamlı Karakolu’nun da büyük desteği ile Mesut’u kurtarmak için kıran kırana bir mücadeleye girilir. İstanbul’daki bekleyiş de Servan’ın yerinin bulunması haberiyle yerini umuda bırakır. Ancak hiç kimse yüksek sesle söyleyemese de herkes Mesut’un ne şekilde bulunacağından endişe etmektedir. Servan son kozunu oynar ve Cemal’i de rehin alır. Hakan ve Ceren’den intikam almayı kafasına koyan Zafer, tahliye edilir,, Hakan’a tuzak kurup suçlu durumuna düşürür. Hakan şimdi mesleğiyle Ceren arasında sıkışıp kalmıştır. Engin ve Başak üst üste gelen sıkıntılar yüzünden sürekli erteledikleri nikahlarını İhsan’ın da serzenişleriyle Rıza Baba’nın evinde, dostlarıyla sade bir törenle yapmaya karar verirler. Bu keyifli durum herkesin umutlarını yeniden yeşertir. Bir mahalle kavgası ihbarına gelen ekibimiz, birbirine giren İrfan ile Bekir’i barıştırır ve kavgayı dağıtır. İrfan karısı ve küçük kızlarıyla yaşayan temiz bir adamlar, silahı vardır ama kullanmaz. Bekir, İrfan’ın ev sahibidir. İrfan iki aydır kira verememiş ve kavga aslında bu yüzden çıkmıştır. Bir süre sonra İrfan kızı Burcu’yu kanlar içinde acil servise getirir. Karısı Tülay’ı da başında bırakıp kaçar. Selin, İrfan’ın peşindedir. Burcu’nun kurtulduğunu, evlat katili olmadığını söylemeye çalışmaktadır. İrfan tam çözülmüşken Bekir saklandığı yerden bıçakla çıkar, İrfan’a saldırır. Ama bu saldırıda arada kalan Selin olmuştur.

Arka Sokaklar Konusu

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz… İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır. Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

Arka Sokaklar Oyuncuları ve Dizideki Rolleri

Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont