Arka Sokaklar 578.Bölüm ful ltek parça linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 19 Şubat Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. .

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Arka Sokaklar bu hafta da izleyenleri adeta ekranlara kilitledi. 

Arka Sokaklar 577. Bölümde ne olmuştu?

Servet, ekibi zorda bırakan kötü planlarına devam eder. Sağ kolu olan Adem'i kullanarak Mesut'u hedefine koyar. Adem, köstebek olan terör şube komiseri Muzaffer'i kullanarak saldırılarına başlar. Önce Mesut'un arabasına uyuşturucu koyarlar. Bu kumpası bertaraf eden ekibimiz ikinci bir şok saldırı ile karşı karşıya kalır. Ekip, Servet'e ulaşmanın yolu olarak gördükleri Adem'i yakalama planı yaparken tuzağın içine çekilir. Adem hakkında bilgi almaya çalıştıkları eski bir mahkumun tamirhanesine giden Mesut onu dükkanını yakmakla tehdit eder. Mesut'un amacı, korkutarak ağızından bilgi almaktır. Mesut'un bilmediği ise, adamın bu anları telefona kaydetmesidir. Adem adamı öldürüp dükkanını yakarak Mesut2un üzerine suçu bir el bombası gibi bırakır. Servet Amcanın hazır askeri Muzaffer, vakit kaybetmeden Mesut'un tehdit görüntüleri ile savcılıktan gözaltı kararı çıkartır. Mesut, herkesin gözleri önünde gözaltına alınır.

İzleyiciler tarafından 2009 tarihinden beri sevilerek izlenen Arka Sokaklar dizisi 578.bölümü yayınlandı. 19 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Arka Sokaklar dizisinin 578. bölüm tek parça linki…

Arka Sokaklar 578. Bölüm izle

Arka Sokaklar 578. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Arka Sokaklar 578. Bölümde neler oldu? İşte son bölümün özeti: 

Pınar ve Ali bankadan gelen uygun araç kredisi fırsatını değerlendirip eski arabalarını satıp üzerine bir miktar kredi çekerek sıfır araba almaya karar verirler. Pınar inanılmaz mutludur. Bankaya gidip müşteri temsilcisi Pelin ile görüşüp gerekli belgeleri imzalar. Akabinde yeni arabalarını seçip almaya karar verirler. Çoluk çocuk herkes çok mutlu olur. Arabanın kaskosu da Rıza’nın hediyesidir. Ekibimiz kumar şebekesini çökertmenin peşindedir. Cemal ve Ezgi Seçkin’i takiptedir. Hakan ve Arda eş zamanlı olarak Seçkin’in adamı Edip’i paketler. Edip’in iş birliğiyle Cemal Erdem’in villasındaki kumar partisine sızar. Kumar şebekesini çökertmeye çalışırken içeriye giren Muzaffer herkese sürpriz olur. Ekip o an için baskından vazgeçip Muzaffer’i bitirmenin peşine düşer.

Amca lakaplı Servet bu sırada boş durmaz. Rıza Baba ve ailesine çok pis bir tuzak kurar. Ekip Gazi’nin yerinde bir arada toplanıp keyifli zaman geçirirken, savcı Fahri ve Maliye Bakanlığı Müfettişi Kemal üstat mekana gelir. Servet Karaca’nın mekanın da bulunan belgelerin içerisinde Ali, Pınar Akdoğan ortak hesabına Servet Karaca’ya bağlı hesaplardan 250.000 Euro tutarında para aktarıldığı tespit edilmiştir. Rıza, Ali ve Pınar gözaltına alınır.

Arka Sokaklar Konusu

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz… İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır. Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

Arka Sokaklar Oyuncuları ve Dizideki Rolleri

Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont