Arka Sokaklar 604.Bölüm full tek parça canlı izleme linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar son bölümü Kanal D 19 Kasım Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Arka Sokaklar bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Arka Sokaklar 603. bölümde neler oldu?

Arka Sokaklar 603. bölümde; Mesut, Selin ve müfettiş İdil izbe bir sokakta öldürülen kağıt toplayıcısı Javid üzerine araştırma yapmaya başlar. Javid’in ülkemizdeki tek yakını, Türkiye’ye göç etmeden önce ülkesinde hakimlik yapan Kadim’dir. Kadim ile görüşen Mesut bir sonuç elde edemez.

Müfettiş İdil’in istihbarat’tan edindiği bilgi ve Mesut ile Selin’in yaptığı araştırma sonucunda elde edilen deliller, cinayeti işleyenin İkbal adında bir göçmen olduğunu gösterir. Derinleştirilen araştırma ile İkbal’in çeşitli suçlar işleyen bir örgütün parçası olduğunu ve bu örgütün liderinin Samir olduğu anlaşılır. Samir ve İkbal’in asıl hedefinin Javid olduğuna inanmayan Mesut ve İdil, ekipten affını isteyen Cemal’in yardımı ile soruşturmayı derinleştirir.

Emekli polis Muhammer’in ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılması haberini alan Engin, eski şefinin başına ne geldiğini öğrenmek için olayı soruşturmaya başlar. Muhammer’in telefon kayıtlarından ulaşılan numara bir kız öğrenci yurdundan sinyal verir. Soruşturma için yurda giden Engin, yurt güvenliklerinin cesetleri ile karşılaşır. Yurtta görevli diğer güvenlik Davut ise ortadan kaybolmuştur. Tüm deliller suçlunun Davut olduğunu işaret eder. Ekip, işlenen cinayetlerin ve Muhammer’in yaralanmasının şüphelisi olarak Davut’un peşine düşer.

Arda görevdeyken İstanbul’u gezen Alexandra, bindiği taksinin şoförü tarafından dolandırılır. Alexandra’yı dolandıran şoför aynı zamanda taksiyi çalmış olan bir suçludur. Arda ve ekibimiz, Alexandra’yı kurtarmak için harekete geçer.

Türkiye’ye dönmek için eşi Asiye’yi ikna eden Metin, Latif’in mandırasında çalışmaya devam eder. Mandıraya gelen restoran zinciri sahibine büyük bir satış gerçekleştirir.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın başrollerini paylaştığı Arka Sokaklar 604.bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar son bölüm full izle! İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleyebileceğiniz link...

Arka Sokaklar 604.bölüm izle

Arka Sokaklar 604.bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Arka Sokaklar Kanal D Son Bölüm Özeti: 

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan sivil bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

Arka Sokaklar dizisinin konusu nedir?

Arka Sokaklardizisinin konusu karşımıza şöyle çıkıyor:

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Arka Sokaklar Oyuncuları ve Dizideki Rolleri

Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont