Baraj 26.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Baraj dizisinin yeni bölümü 9 Şubat Salı akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara gelecek.

Başrollerinde Bi̇ran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Baraj bu hafta yayınlanacak mı?

Baraj Dizisi 25. Bölümünde neler yaşandı?

Nehir, Nazım’a Mert’in onun oğlu olduğunu söylemiştir fakat Nazım’ın gerçekleri kabullenmesi ve geçmişte uğradığı haksızlıkları affetmesi kolay olmayacaktır.

Gerçekler ortaya çıktıktan sonra Nazım’ı Nehir’e kaybetmekten korkan Bahar ise olayların gidişatını kendi eline almaya karar verir.

Baraj 26.Bölümde neler olacak?

İşte Baraj Dizisi Yeni bölüm özeti:

Bahar’ın planı işe yaramış, Nazım, Nehir’e olan güvenini kaybetmiştir. Nazım ona bir kez daha sırtını dönünce Nehir ondan tepki alabileceği tek şeyi yapmaya, Tarık ile evlenmeye karar verir. Fakat Zahra, Tarık’ın başkasıyla evleneceğini öğrendiği anda kendisi dahil herkesi yakacak bir hamle yapmaya hazırdır.

Baraj dizisinin konusu nedir?

Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün yer aldığı baraj dizisi Nazım’ın, internette bir arkadaşlık sitesi üzerinden tanışma hikayesini konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştırır.

Baraj dizisi oyuncuları kimdir?

  • Nazım Güney – Feyyaz Duman
  • Nehir Aksu – Biran Damla Yılmaz
  • Tarık Yılmaz – Burak Yörük
  • Zerrin – Sumru Yuvrucuk
  • Zahra - İman Casablanca