Çukur 128.Bölüm full tek parça canlı izleme youtube linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çukur dizisinin son bölümü 10 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çukur bu hafta da izleyenlerden büyük beğeni aldı. 

Ekranların sevilen dizisi Çukur 128. Bölümünü yayınlandı. Çukur dizisi son bölümünde; Yamaç'ın duygusal anları yüreklere dokunur. İşte 10 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Çukur 128. bölüm…

Çukur dizisi 127.bölümde neler oldu?

Emmi’nin ölümü; Çukur’da taşları yerinden oynatacak. Yamaç’ın kendisini tehlikeye attığını düşünen Vartolu, bir kez daha Yamaç’la karşı karşıya gelecek. İkili arasındaki büyük gerilim, geçmişin kapanmayan yaralarını açığa çıkaracak. Koçovalılar, Emmi’nin yasını tutarken; Yamaç, Efsun’un da desteğiyle Amca’nın gerçek yüzünü Vartolu’ya göstermek için harekete geçecek. Amca, yeni hamlesiyle Çukur’da büyük bir savaş başlatacak. Aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Yamaç’ın yapacağı hamle Çukur’da yeni bir dönüm noktası olacak.

Çukur 128. Bölüm Çukur 4.Sezon 36 .Bölüm izle show tv dizi izle Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur 128. bölümü yayınlandı. 10 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Çukur dizisi yeni bölüm.İşte Çukur dizisinin 128. bölüm tek parça full kesintisiz canlı izleme youtube linki…

Çukur 128. Bölüm full show dizi izle

Çukur 128. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Çukur Son Bölüm Show Tv Dizi İzle Özeti:

Karaca ve Celasun’un başına gelenleri öğrenen Çukur yasa boğulacak.

Koçovalılar, bir kez daha ölüm acısıyla sınanırken; yaşananlardan kendini sorumlu tutan Vartolu büyük bir yıkım yaşayacak. Geçmişin hesapları tek tek kapanmaya başlarken, herkes hatalarının bedeliyle yüzleşmek zorunda kalacak.

Koçovalılar ve Çukur yeniden aile olmanın sınavını verirken; Amca kendini kurtarmak için planını devreye sokacak. Kenetlenen Koçovalı kardeşler, Amca’dan intikamlarını almak için harekete geçecek. Yaşanan aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Amca ile Koçovalılar arasındaki büyük hesaplaşmanın sonucu merakla beklenecek.

Çukur'un Eski Bölümlerde Neler Oldu?

Yamaç, Erdenetlere karşı başlattığı intikam planının ilk adımı atacak ve Cengiz Erdenet bir seçim yapmak zorunda kalacak. Cengiz’in büyük kayıplar yaşamasına sebep olan Koçovalılar, , mahalleye döndüklerinde hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaşacaklar. Erdenetlerin mahallede sebep olduğu felaketin sonuçları merakla beklenecek. Çukurlular bir kez daha bir arada durarak bu felaketin yaralarını saracak. Yamaç her cephede mücadele verirken Nehir’in sürpriz hamlesiyle şaşıracak. Yanında duran herkesi bir bir kaybeden Cengiz, Koçovalılardan kaçmak için harekete geçecek ancak Koçovalılar’ın onun izini bulması uzun sürmeyecek.

Koçovalılar ve Çukur, Efsun ve Nehir’i kurtarmak için harekete geçerken, Yamaç zorlu bir sınav verecek. Nefeslerin tutulduğu bu anlarda neler olduğu merak konusu olacak. Cengiz, son yaşadığı olaylardan sonra Kulkan’ın da yardımıyla yeniden ayağa kalkacak. Hiç olmadığı kadar öfke dolan Erdenetler, hız kesmeden yaptıkları hamlelerle bütün Çukur’u büyük bir tehlikenin içine sokacak, bir yandan Erdenetler ile mücadele ederken diğer yandan mahallede yaşanan sürpriz gelişmelerle ilgilenen Yamaç, Cengiz’i köşeye sıkıştıracak planını devreye sokacak. Aksiyon dolu anların sonunda Koçovalılar, Erdenet ailesinden sürpriz bir ismin sonunu getirecek ilk adımı atacak.

Koçovalılar ve Erdenetler arasındaki savaşa yeni katılan Kulkan, Çukur'un karşısına hiç beklemedikleri yerlerde çıkarken bir yandan da Nehir ve Efsun’u rehin tutmaya devam edecek. Güçlerini birleştiren Nehir ve Efsun Erdenetler’in elinden kurtulmak için harekete geçecek. Bir süredir Çukur’u uzaktan takip eden Nedim’in Koçovalılar’dan sürpriz bir isteği olacak. Cengiz Erdenet’i bitirmeye bir adım daha yaklaşan Yamaç, Kulkan’ın hiç beklenmeyen hamlesiyle bir kez daha çok zor bir tercihle karşı karşıya kalacak. Koçovalılar'ın Selim’in intikamını almak için yapacakları ilk saldırı nefesleri kesecek. Yamaç’ın Cengiz’in fabrikalarını patlatması intikam için atacağı adımların ilki olacak. Uzun süredir Erdenetler ve Koçovalılar arasındaki savaşı uzaktan izleyen Kulkan harekete geçme fırsatı bulacak. Selim’in intikamını almak için harekete geçen Cumali büyük bir sürprizle karşılaşacak. Efsun’un Erdenetler'in elinde olduğundan habersiz Yamaç, Nehir’in güvenliğini sağlamaya çalışacak. Koçovalılar'ın Selim’in intikamını almak için yapacakları ilk saldırı nefesleri kesecek.

Çukur Dizisi Hikayesi

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır

Çukur dizisi oyuncuları kimdir?

  • Yamaç Koçovalı – Aras Bulut İynemli
  • Efsun – Damla Sönmez
  • Sena Koçavalı – Dilan Çiçek Deniz
  • İdris Koçavalı – Ercan Kesal
  • Sultan Koçovalı – Perihan Savaş
  • Kahraman Koçovalı – Mustafa Üstündağ
  • Selim Koçovalı – Öner Erkan
  • Vartolu – Erkan Kolçak Köstendil
  • Aliço – Rıza Kocaoğlu
  • Muhittin – Nebil Sayın
  • Celasun – Kubilay Aka