Ekranların reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Çukur 131. bölümü ile final yapıyor. 7 Haziran akşamında 131. final bölümü ile son kez izleyenlerin karşısına çıkacak olan Çukur dizisinin son bölümünde Amca ile Yamaç arasında hayatta kalma mücadelesi yaşanıyor.

Çukur Final Bölümünde Neler Yaşanacak?
Çukur’un herkes tarafından merakla beklenen son bölüm finalinde Amca ile Yamaç hayatta kalmak adına mücadele verecek. Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavı için ter dökerken fırtına bir kez daha kopacak. Herkesin her şeyi göze aldığı son savaş sahnesi nefesleri keserken kimin kazanıp, kimin kaybedeceği, kimin yaşayıp, kimin öleceği yakından takip edilecek.

Geçmişten gelen misafirler, büyük sürprizler, fedalar ve vedaların damga vuracağı Çukur’un büyük finalinde tansiyon bir an olsun düşmeyecek. Koçovalılar hem acıya hem de mucizelere aynı anda şahitlik edecek. Unutulmaz bir vedayla Çukur için her şey sonsuza kadar en baştan değişecek.

Koçovalıların kaldığı güvenli evin yerini tespit eden Şahram, adamlarına saldırı emrini verdi ve Şahram'ın adamları, Koçovalı kadınlarının bulunduğu eve saldırı düzenledi. Mücadele eden kadınlar, Şahram'ın adamlarından güçlükle kurtularak güvenli evden çıkmayı başardılar. Eve geri dönen Yamaç, Vartolu, Cumali, Medet ve Metin ise gördükleri manzara karşısında büyük bir şok yaşadılar. Kadınların evde olmadığını gören Yamaç, ailesinin Amca'nın eline düştüğünü düşünerek kendini feda etti.