Tik Tok isimli platformda canlı yayınlar yaparak fenomen olan Erdi ve birlikte olduğu Gamze, Esra Erol'un programına konuk olunca stüdyo birbirine girdi! Hem stüdyodaki konukları hem de ekran başındakileri şok eden gelişmeler sorasında Esra Erol’un canlı yayında olanlar oldu! Önce Tik Tok’ta yaptıkları canlı yayınlar ekrana geldi, ardından canlı yayın konuğu Erdi’nin hem sözleri hem de davranışları tepki çekti. Erdi'nin bu davranışlarına programın sunucusu olan Esra Erol da kayıtsız kalamazken "Bugün de takipçi sayısı arttıysa yazık" diyerek tepki gösterdi. İzleyenleri şok eden bir diğer görüntü ise Gamze'nin yaptıklarını daha fazla kaldıramayan annesinin, terliğini çıkartması ve kızını terlikle stüdyoda kovalaması oldu. Canlı yayında yaşanan bu olaylar izleyicilere yok artık dedirtti!

ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Esra Erol’da programının konukları olan Erdi, Gamze ve Nergiz arasında yaşananlar ekran başındakileri şok etti! Daha öncesinde de Esra Erol'un programına gelen ve evli olan Erdi'nin birlikte olduğu Gamze'yle stüdyoda bulunduğu anlar ortalığı karıştırdı! İkilinin aynı zamanda Tik Tok hesaplarının olması ve bu hesap üzerinden canlı yayınlar yaptığı ortaya çıkınca görüntüler canlı yayında ekrana getirildi. Bu görüntüler üzerine hem Gamze'nin annesi hem de Esra Erol, yayınlanan bu görüntülere tepki gösterdi. Ancak Gamze'nin Nergiz sadece tepki göstermekle kalmayınca stüdyo birbirine girdi! Gamze’nin annesi Nergiz Hanım terliğini çıkarıp canlı yayında Gamze'yi kovaladı.

Programın sunucusu olan Esra Erol ise; “Bu çirkinliği takip edip like’layanların hepsi bence onların yanlışının arkasındadır, dün bunu söyledim. Bugün de takipçi sayısı arttıysa yazık.” Diyerek tepkisini açıkça gösterdi.