Cinsel ilişki üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatleri üzerine çeken Esra Ezmeci'nin bu sefer ki tavsiyesi tepki çekti. Sosyal medyada Ezmeci eleştiri yağmuruna tutuldu. Ezmeci'yi eleştirenler arasında Zeki Kayahan Coşkun ve Berna Laçin gibi isimler de yer aldı. Coşkun ve Laçin Esra Ezmeci için bomba sözlerde bulundu

Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından açtığı bir canlı yayında takipçilerine verdiği cinsel ilişki tavsiyeleriyle gündem oldu. Ezmeci, şu sıralar girdiği yağ işini anlatırken bir yandan da lavanta yağını takipçilerine tanıtttı. Ezmeci kadınların lavanta yağını cinsel organlarına sürmelerini istedi ve nasıl kullanılacağını anlattı.

LAVANTA YAĞINI TAMPONA DAMLATIN'

Esra Ezmeci'nin, kadın takipçilerine verdiği cinsel ilişki önerisi şöyle:

"Lavanta yağının uyarıcı bir özelliği var. Asıl Hürrem'in cinsellikte en çok kullandığı şey lavanta yağı. Çünkü lavanta yağı özellikle özel bölgenize hafifçe dokuncuğu zaman uyarılma hissedeceksiniz. Sanki sıcaklık, yanma gibi. Ama onu yanma gibi yapmamak için bir şey tavsiye edeceğim.

Ezmeci lavanta yağı tavsiyesini şöyle sürdürdü...

MasterChef Sloppy joe (dağınık hamburger) tarifi MasterChef Sloppy joe (dağınık hamburger) tarifi

Küçük yada orta boy tampon kullanacaksınız. Üzerine bir iki damla kullanın ve tamponu yerleştirin. İlişkiden yarım saat önce bunu yapın. İlişkiye gireceğinizde bunu atın ve öyle ilişkiye girin."

ÖNERDİĞİ YAĞLARI SATMASI TEPKİ ÇEKTİ

Esra Ezmeci'nin önerdiği yağları üretip satması tepkileri artırdı. Dilek defteri de sattığı da belirtilen Ezmeci'ye birçok kişinin yanı sıra ünlü isimlerden de eleştiri geldi. Zeki Kayahan Coşkun ve Berna Laçin'in tepkisi de böyle oldu..