Gönül Dağı 35.Bölüm  full tek parça canlı izleme youtube linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gönül Dağı dizisi Son bölüm TRT 9 Ekim  Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Gönül Dağı 34 Bölümde ne oldu?

Gönül Dağı 34 Bölümde; Asuman’ın yarı yolda bırakmasıyla kasabayı terk etmeyi kafasına koyan Ramazan, tam gidecekken karşısında Ciritçi Abdullah’ı bulur. Ramazan ve Ciritçi Abdullah bir yolculuğa çıkarlar. Muammer’in kazadan önce verdiği sözü yerine getirmek zorunda kalan Taner ve Veysel’i bir macera bekler.

Zahide; Dilek ve Halime arasındaki buzları eritmek için kolları sıvar. Zahide ile işbirliği yapan Dilek, Halime’nin gözüne girmeye çalışır. İhaleyi kaybetmesinin ardından iş arama telaşı içinde zor günler geçiren Sefer iş bulmaya çalışır. Öte yandan bebeğin kontrolü için hastaneye giden Cemile ve Veysel bir sürprizle karşılaşır.

Gönül Dağı dizisinin 35. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Gönül Dağı 35.Bölüm

Gönül Dağı 35. Bölüm izle

Gönül Dağı 35. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Gönül Dağı Son Bölüm TRT Özeti:

Bebeklerini kucaklarına alan Cemile ve Veysel’i ebeveynliğe alışma sürecinde neler bekliyor? Halime’nin herkesin içinde kendisine “Elif” demesi, Dilek için bardağı taşıran son damla olur. Bir de üstüne yaşananları Gülsüm’ün de öğrenmesi, ilişkideki gerilimi iyice büyütür. Gülsüm’ün alacağı karar ne olacak?

Remziye Teyze’nin ölüm haberiyle kolları sıvayan Ramazan’ın, tabutu düşürmesiyle işler iyice karışır. Remziye Teyze’nin cenazesi, amcaoğullarını nasıl bir maceraya sürükleyecek? Bu maceranın sonunda Ramazan’ı bekleyen sürpriz ne?

Gönül Dağı Konusu ve Oyuncuları

Gönül Dağı, izleyenleri derinden etkileyecek güçlü öyküsü, Anadolu’nun güzelliklerini sergileyen muhteşem görüntülerinin yanı sıra usta oyuncu kadrosuyla da göz doldurmayı planlıyor. Bozkırda hayallerinin peşinden koşarak tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin öyküsünü anlatan Gönül Dağı, Anadolu’nun eşsiz güzellikleriyle dolu Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor, kamauajans dizi bilgilerine göre Gönül Dağında Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüpoğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.