Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Kefaret 20. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kefaret dizisi 20. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 4 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Kefaret 20. Bölüm…

Kefaret 19.Bölüm full tek parça linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kefaret dizisinin yeni bölümü 28 Mart Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kefaret bu hafta yayınlanacak mı?

Kefaret 19.bölümde ne olmuştu?

Arzu ameliyattan çıkar ancak durumu ciddiyetini korumaktadır. Bebeği ile çiftliğe yerleşen Meltem lehine tanıklık yapmayınca Zeynep, Arzu’yu öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine gönderilir. Ahmet, Arzu’ya yakın olabilmek için tedavi gördüğü hastanede işe başlar. Sinan gizli görevini tamamlayıp dönmüştür, cezaevinde çok zor günler geçirmekte olan Zeynep’i kurtarabilmek için Arzu ile pazarlık yapmak zorunda kalır.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kefaret 20. Bölümü yayınlandı. Kefaret son bölümde; Polis baskınını önceden haber alan Arzu kayıplara karışırken Ahmet, Sinan tarafından gözaltına alınıp emniyete götürülür. İşte 4 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Kefaret 20. Bölüm full tek parça kesintisiz canlı izleme linki

Kefaret 20. Bölüm izle

Kefaret 20. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kefaret dizisinin son bölümünde neler yaşandı. İşte son bölümünü özeti: 

Sinan hapishanede hayatta kalma mücadelesi veren Zeynep’i kurtarabilmek için Arzu’nun teklifini kabul eder. Fulya temize çıkıp evine dönerken Sinan hapishaneden kaçırdığı Arzu ile birlikte Zafer’i aramaya başlar. Kadir oğlunun kumarda kaybettiği paralar nedeniyle ölüm tehdidi alması üzerine üzüntüden hastanelik olur. Zafer adalete teslim edilirken Sinan sözünü tutar ve Arzu’nun kaçmasına göz yumar. Zeynep, Zafer’in suçunu itiraf etmesi ile özgürlüğüne kavuşurken Sinan, Arzu’yu kaçırarak suç işlediği için istifa eder. Zeynep hayatındaki bütün ağırlıklardan kurtulma niyetiyle döndüğü evinden ilk iş olarak Meltem’i kovarken Sinan da kaçan Arzu’nun peşine düşer.

Kefaret dizisi konusu nedir?

Kefaret dizisinin 15. bölümü full tek parça linki yayınlandı. Fragmanda, daha önce masalsı bir hayata sahip olan ancak bir anda aldığı nefes dışında her şeyini kaybeden Zeynep’in (Nurgül Yeşilçay) hikayesi gözler önüne seriliyor.

Kefaret dizisi oyuncuları kimdir?

  • Zeynep Gökmen – Nurgül Yeşilçay
  • Sinan Demir – Mert Fırat
  • Ahmet Çınarlı – Yurdaer Okur
  • Meltem Serez – Özge Özacar
  • Nil Anıl – Ege Kökenli
  • Arzu Kendir – Mine Kılıç
  • Münevver Demir – Ayşegül Cengiz
  • Zeki Köse – Tolga Güleç