Kırmızı Oda 26.Bölüm ful ltek parça linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TV8 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü 26 Şubat Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. .

Başrollerinde Binnur Kaya ve Tülin Özen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kırmızı Oda bu hafta da büyük merak uyandırdı 

Kırmızı Oda 25.Bölümde ne olmuştu?

Nazlı (Pınar Deniz) anne ve babasının evliliklerinde yaşadığı problemleri paylaşınca, Doktor Hanım Nazlı’nın yaşadığı korkuların sebebini kavrar. Kumru (Aslıhan Gürbüz) babaannesiyle birlikte geçen yıllarını anlatır. Sadi (Erkan Petekkaya) babasının kendisine yaşattığı travmayı anlatırken panik atak krizi geçirince Doktor Hanım müdahalede bulunur. Kliniktekiler Piraye ve Deniz arasındaki ilişkiden şüphelenirken, İrem’in ziyareti Hüseyin’i çok mutlu eder.

Gerçek yaşam öykülerinden uyarlanmış Kırmızı Oda 15.bölümü yayınlandı. 26 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kırmızı Oda dizisinin 26. Bölüm tek parça linki…

Kırmızı Oda 26. Bölüm izle

Kırmızı Oda 26. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

İşte 26  Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde yaşananların özeti: 

Ve Kırmızı Oda’nın kapıları açılıyor. “Ben dinlemeye hazırım. Peki, siz anlatmaya hazır mısınız?”

Kırmızı Oda yeni bölümde; Yavuz'la tanışmadan önce başına gelenleri anlatan Kumru'nun üvey babasından gördüğü tacizi babaannesine söylemesi merak dolu anlara neden oldu. Recai'den vazgeçmeye karar veren Nazlı'nın gözyaşları fragmanda dikkat çekerken, Sadi'nin travmaları ise çarpıcı gelişmelerden oldu.

Kırmızı Oda Eski Bölümlerde Neler Oldu?

Boncuk, ermişlerin eskisi kadar sık gelmemesini Doktor Hanım'a şikayet ediyor. Kırmızı Oda’nın 18. bölümünde; Selvi (Sema Keçik), geçmişiyle hesaplaşıp yepyeni bir hayatın kapısını sonuna kadar açar. Boncuk’un (Burcu Biricik) kamuajans'ta yer alan bölüm hikayesinde yer alan bilgiye göre gördüğü halüsinasyonlar azalmaya başlayınca Doktor Hanım’la daha sıkı bir bağ kurar ve doğduğu evde yaşadığı felaketi ve Can’la kurduğu arkadaşlığı anlatır. Birlikte yola çıktığı Yavuz’un (Bora Koçak) kendisine yaşattığı travmatik deneyimin Kumru’yu (Aslıhan Gürbüz) intikam almaya zorlaması Doktor Hanım’ı endişelendirir. Gittikçe daha kötü bir ruh haline bürünen Doktor Ayşe kritik kararını Doktor Hanım’la paylaşır.

Selvi (Sema Keçik); tek başına dışarı çıkmayı başarınca yıllardır gitmek istediği yere vardığındaki hislerini Doktor Hanım’la paylaşır. Hediye (Sezin Akbaşoğulları) öz annesiyle ilişkisini ilerletince kendi hayatından yeniden vazgeçip alıştığı düzene geri dönmenin eşiğine gelirken, kamuajans'ta yer alan özete göre, Doktor Piraye onun için endişelenir. Sadık (Onur Bilge) ve Boncuk’un ablası Rezzan (Münire Apaydın), Boncuk’un (Burcu Biricik) yanından ayrılmazken; Boncuk’un yalnız geçirdiği Hollanda günlerinde karşılaştığı Can’a karşı içinde hala bir ukde kaldığı ortaya çıkar. Başlangıçta oldukça mutlu görünen Kumru (Aslıhan Gürbüz) ise eşi (Fahri Bülent Seyran) kızıyla birlikte bir restorandayken başka bir masada gördüğü adama (Yavuz Bora Koçak) bıçakla saldırmaya kalkıp orada fenalaşır. Doktor Piraye’nin duyguları ağır basınca Doktor Deniz’le yeniden eski günlerine dönerler.

Kırmızı Oda dizisinin konusu nedir?      

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran konu edinen eserinden uyarlanmıştır.

Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kimdir?

  • Binnur Kaya
  • Tülin Özen
  • Burak Sevinç
  • Meriç Aral
  • Halit Özgür Sarı
  • Gülçin Kültür Şahin
  • Baran Can Eraslan
  • Sezin Bozacı