Kuruluş Osman 55.Bölüm ful ltek parça canlı kesintisiz youtube izleme linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü 14 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Burak Özçivit, Nurettin Sönmez ve Ragıp Savaş gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kuruluş Osman bu hafta izleyicilerde büyük heyecan uyandırdı

Her bölümüyle çok konuşulan rekortmen dizi Kuruluş Osman dizisinin 55.bölümü yayınlandı. Kuruluş Osman dizisinin son bölümüne; “Cenk ne kadar büyük olursa zafer de o kadar büyük olur!'' sözleri damga vuruyor. İşte 21 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Kuruluş Osman dizisi 55. bölüm…

Kuruluş Osman dizisi 54.bölümde ne olmuştu?

Kurduğu oyunla Dündar Bey’in İnegöl Kalesi’nden kaçarak kendisine gelmesini sağlayan Osman Bey, amcasını obaya getirir. Dündar Bey’i Papa’nın ajanları Süleyman ve Melik’le yüzleştiren ve ihanetlerini tek tek itiraf ettiren Osman Bey, hainin cezasının tez elden verilmesine hükmeder.

Kayı Obası’ndaki bu iç hesaplaşmadan faydalanmak isteyen Nikola, Söğüt’e baskın yapmak için kuvvetlerini harekete geçirir. Papa’nın ajanlarının sağladığı istihbaratla Söğüt’ün altına kazılmış tünelleri kullanmayı hedefleyen Nikola, Togay’ın yokluğunda bölgedeki hakimiyeti ele geçirmeyi hedeflemektedir.

Konya’da Geyhatu’dan yeni talimatlar alan Togay, uç bölgesine dönerek planını uygulamaya koyar. Nikola’nın planladığı saldırının istihbaratını alan Osman Bey ise Söğüt’ün düşmesine engel olmak için yeni bir strateji belirler. Söğüt’e baskına giden Bizans kuvvetlerinin karşısına dikilen Osman Bey, Nikola’yla kozlarını paylaşmak üzere canını ortaya koyar!niz link.

Kuruluş Osman dizisinin 55 bölümü ekranlarındaki yerini aldı. 21 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin son bölümü büyük beğeni topladı. İşte Kuruluş Osman dizisi 55. bölümünü tek parça full kesintisiz canlı izleme linki…

Kuruluş Osman dizisi 55.bölüm atv izle

Kuruluş Osman dizisi 55.bölümü tek parça olarak izleyebileceği

Kuruluş Osman Son Bölüm Atv Dizi İzle  Özeti

Nikola'nın Söğüt'e yapmayı planladığı baskını boşa çıkaran ve savaş meydanında Bizans ordusunun karşısına dikilen Osman Bey'in bu hamlesi, uç bölgesinde dengeleri bir kez daha değiştirir.

YARHİSAR HALKI OSMAN BEY'E SIĞINIYOR

Moğolların baskısı nedeniyle ağır vergiler koyan Yarhisar, Tekfuru'nun gaddarlığı, Yarhisar halkının Osman Bey'e sığınmasına neden olur. Togay'ın sığınmacıların geri gönderilmesini talebini reddeden Osman Bey, Bizans-Moğol ittifakının yeniden kurulmasına neden olur.

MALHUN HATUN, OSMAN BEY'LE BİRLİKTE SAVAŞMAK İSTİYOR

Osman Bey'e karşı kendi nökerlerinin yanında Bizans askerlerinin de emrine verilmesini sağlayan Togay, Kayı Obası'na karşı büyük bir harekat planlarken; bu savaşta Osman Bey'in yanında yer almak isteyen Malhun Hatun babası Umur Bey'le karşı karşıya gelir.

CERKUTAY'IN AKIBETİ NE OLACAK?

Osman Bey, Nikola'ya karşı çıktığı savaş meydanından nasıl bir sonuçla dönecek? Osman Bey, Bizans-Moğol ittifakına karşı nasıl tedbir alacak? Yarhisar halkının Kayı Obası'na sığınması uç bölgesinde dengeleri nasıl değiştirecek? Dündar Bey'in ölümü obada neleri değiştirecek? Osman Bey'e destek olmak isteyen Malhun Hatun, babası Umur Bey'i ikna edebilecek mi? Togay, Kayı Obası'na saldırmak için nasıl bir oyun kuracak? Nikola, Moğolları ittifaka nasıl ikna edecek? Söğüt harekatında kritik rol oynayan Cerkutay'ın akıbeti ne olacak?

Kuruluş Osman dizisinin konusu nedir? Atv dizi izle

Adı, Ertuğrul Gazi oğlu Osman’dı… Karanlığın içinde ona yol gösteren “aşk” oldu… Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda, gök ekini gibi biçilen; yedi göğü, yedi yeri, dağları, denizleri aşacak bir milletin rüyasını “aşkla” gördü. Gücünü kılıcından değil, “aşktan” aldı… Zorbalığa adaletle; köleliğe hürriyetle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını “aşkla” verdi. 72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, Kuruluş’un adı oldu… Kuruluş Osman… 450 çadırlık bir obadan, “ilahi aşkla” kurulan bir cihan imparatorluğuna yürüyüşün hikayesi.

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları kimdir?

  • Osman – Burak Özçivit
  • Bamsı – Nurettin Sönmez
  • Dündar – Ragıp Savaş
  • Gündüz – Emre Basalak
  • Bala Hatun – Özge Törer
  • Selcan Hatun - Didem Balçın
  • Tergen Hatun - Zeynep Tuğçe Bayat
  • Aygül – Buse Arslan Akdeniz
  • Ayşe Hatun – Açelya Özcan
  • Boran – Yiğit Uçan
  • Kongar – Burak Çelik
  • Cerkutay – Çağrı Şensoy
  • Abdurrahman – Celal Al
  • Dumrul – Tolga Akkaya
  • Hazal Hatun – Yeşim Ceren Bozoğlu