Maraşlı 10.Bölüm full tek parça linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Maraşlı dizisinin yeni bölümü 15 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Maraşlı bu hafta da izleyicilerden tam not aldı. 

Maraşlı 9. Bölümde ne olmuştu?

Maraşlı; Savaş'ın, İlhan'ı alıkoyduğunu duyar. Ozan'ı sorguya çeken Maraşlı, Savaş'ın şirkete el koyduğunu öğrenir. İlhan ise Savaş'tan uçakla taşımacılığını yapacağı kirli işleri öğrenir. Mahur yurtdışına gitmez ve Maraşlı'ya aşkını itiraf eder. Aziz, Mahur'un uçağa binmediğini öğrenir. Firuzan yine aşk mevzusunu açar ama bu kez Aziz de çok şüphelenir. Yaşananlardan Maraşlı'yı sorumlu tutan Aziz, arasının bozuk olduğu Mahur'u eve dönmesi için ikna edemez. Necati, Aziz'e 'neden Ömer'i öldürenin ben olduğumu söylemiyorsun?' diye sorar. Ev halkına bu gerçeği anlatmayan Aziz, Necati'yi tüm olanların dışında tutarak korumak ister. Baba oğulun arası düzelecek mi? Maraşlı, Savaş'ın kirli işlerini öğrenir ve Savaş'a bir not yollar.

Yeni dizi Maraşlı ilk bölümü Atv ekranlarında yayınlandı. 15 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Maraşlı dizisinin 10. Son bölümde heyecan doruktaydı. İşte Maraşlı dizisinin 10. bölüm tek parça linki…

Maraşlı 10. Bölüm atv dizi izle

Maraşlı 10. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

İşte Maraşlı 10 Martta yayınlanan Son Bölüm Özeti: 

Kalp krizi geçirmesi sebebiyle hastanede olan Aziz'in durumu iyidir. Necati, hastanede Mahur ve Maraşlı arasındaki gerilimi ve aşkı fark eder. Mahur, Necati'ye içini döker, Maraşlı'nın ondan uzak durduğunu da anlatır. Necati; Mahur'u, Maraşlı konusunda yüreklendirir. Necati'nin bu konuda bir planı mı vardır?

Savaş, hastanenin önüne gelmiştir ve İlhan'la 'polise ihbar etme' mevzusunu konuşurlar. İlhan uyuşturucu satacağına ölmeyi göze almıştır. Savaş, İlhan'a elinde işine yarayacak fotoğraflar olduğundan bahseder. İlhan fotoğraflara ulaştığında dönüşü olmayan bir yola girecektir…

Savaş, depodaki mal karşılığında Nevzat'ı alıkoyar. Sami, depodaki mallar ve Nevzat'ın hayatı üzerinden Maraşlı'yla pazarlık yapar. Maraşlı için Nevzat'ın hayatı daha kıymetlidir. Maraşlı'nın tehlikeli planı nedir?

Mahur, Maraşlı'yı işten çıkarma konusunda çok kararlıdır. Maraşlı, ona hala tehlikede olduğunu hatırlatır. Maraşlı, Mahur ile ilgili ses kaydı alır. Onu üzüyor olmaktan çok mutsuzdur ve yalan söylediği için vicdanı rahatsızdır. Maraşlı ve Mahur bir araya gelebilecek midir?

Sami'nin adamları, Mahur ve Maraşlı'ya pusu kurar. İkili kaçmayı başarır ama Mahur vurulmuştur. Köşeye sıkışan Maraşlı, çok kan kaybeden Mahur'u kurtarmak için Sami ile pazarlık yapmak zorunda kalır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarabilecek midir?

Maraşlı Dizisi Eski Bölümlerde Neler Oldu? Maraşlı atv dizi izle

Maraşlı, kızını bu hale getirenlerin Türel ailesinden olduğuna emindir. Maraşlı için ailenin her bireyi şüphelidir. Bu nedenle Mahur’u koruma görevine geri döner. Maraşlı’nın, Türel ailesini tanımak için atacağı ilk adımı ne olacak? Mahur’un suikast girişimden haberi yoktur. Savaş’ın hala onun peşinde olduğundan habersiz olan Mahur, Maraşlı’nın dönüşüne karşı çıkar. Mahur’un bir planı vardır. Maraşlı’yı bıktırarak görevi kendi rızası ile bıraktırmaya çalışır. Mahur bu planında başarılı olacak mı? Firuzan, Sedef Hanım’dan kalma fidanlığı kış bahçesine çevirir. Annesinden kalan bahçenin tarumar olduğunu gören Mahur ve Firuzan arasında büyük bir gerginlik yaşanır. Hayal kırıklığına uğrayan Mahur’un yanında sadece Maraşlı olur. Maraşlı ve Mahur arasındaki buzlar erimeye başlayacak mı? Savaş; Aziz Bey’e, istediği fotoğrafların 24 saat içinde kendisine verilmemesi halinde Mahur’un öldürüleceğini söyler. Maraşlı, Savaş ve Aziz’in büyük buluşmasında yaşananlar herkesi şoke edecektir.

Maraşlı dizisi konusu nedir?

Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Mahur'un istemeden karıştığı olaydan, hayatını Maraşlı kurtarır. O gün kaderleri birbirine bağlanır.

Maraşlı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Burak Deniz - Maraşlı
  • Alina Boz - Mahur
  • Kerem Atabeyoğlu - Aziz
  • Saygın Soysal - Savaş
  • Cemil Büyükdöğerli - İlhan
  • Rojda Demirer - Firuzan
  • Melis İşiten - Dilşad
  • Serhat Kılıç - Necati
  • Cihan Yenici - Ozan
  • Neslihan Acar
  • Sinem Akyol
  • Türkü Su Demirel
  • Gizem Kala
  • Bedriye Rosa Çelik