Dikkatleri üzerine toplayan Maraşlı dizisinin ilk bölümünde seyirciye şaşkınlık yaratan ilk olay dizinin ilk bölümünde Burak Deniz’in hayat verdiği Bordo Bereli olan Celal karakterine sürekli olarak telefonla arayarak “İyi günler Celal Bey. Bankamız 20.000 TL’ye kadar kefilsiz kredi sunuyor. İlgilenir misiniz acaba?” araması geliyor ve kendisi de sürekli “Yok!” diyerek telefonu kapatıyordu. Ardı arkası kesilmeyen aramaların ardından Celal son yapılan aramada, “İlgileniyorum hanımefendi!” sözlerini dile getirdi. Ancak arayan kişinin aslında Celal’i sorgulayan kadın polisin olması seyirciyi şaşkınlığa uğrattı.

Dizide şaşkınlık veren diğer ikinci olay Karakol sahnesinde Celal’in, koşarak Mahur’un yanına gitmesi ve direk “Seni öldürmeye çalışanın içlerinden birisi” olduğunu söylemesi oldu. Bu sahnenin ardından dizinin ikinci bölümü sona erdi. Maraşlı dizisinin hayran kitlesi şimdi 3. Bölümü merakla bekliyor.

Maraşlı 3 bölüm fragmanı izle

Dizinin üçüncü bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Maraşlı izleyicileri aslında dizinin 3. Bölümünü merak etmesinin yanı sıra diğer yandan bir de Maraşlı 3. bölüm fragmanını merak etmekte. Maraşlı 3. Bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

Maraşlı dizisinde seyircinin kafasını allak bullak eden bir diğer olay ise kağıdın üzerinde yazan araç plakası. Bu durumda seyircinin aklını allak bullak eden olaylardan biri...

Celal kendisini arayan ve “İyi günler Celal Bey. Bankamız 20.000 TL’ye kadar kefilsiz kredi sunuyor. İlgilenir misiniz acaba?” sorusunu soran kadının yanına gitti. Kadın ise Celal’in sürekli gördüğü rüyayı anlatmasını istedi. Celal ise durumu hiç sorgulamadan gördüğü her şeyi anlattı. Bu kadının Celal ile bir bağlantısının olduğunu düşünen izleyici kitlesi, ilerleyen bölümlerde neler yaşanacağını merak etmeye başladı.