Masumlar Apartmanı 35.Bölüm trt dizi izle full tek parça izleme linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü 25 mayıs  Salı akşamı saat 20.30 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Masumlar Apartmanı bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı .

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nın 35.bölümü yayınlandı. Masumlar Apartmanı yeni bölümde; Safiye Han'ın Naci'yi kazan dairesine kapattığını öğrenmiştir. İşte 25 Mayıs 2021 tarihli Masumlar Apartmanı 35. bölüm full linki 

Masumlar Apartmanı dizisi 34.bölümde ne olmuştu?

Safiye, bir yandan Naci’ye yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşarken diğer yandan da hastalığının ciddiyetini sorgular. Gülben, saldırıya uğrayan Esat için kendini aşması gereken bir durumla yüz yüze gelir. Naci’nin gerçeği Safiye’ye söylemiş olmasından korkan Han diken üstündedir. Halbuki korktuğundan bile büyük bir tehlike onu beklemektedir. Üniversite yüz

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nın 35.bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için  İşte 25 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı son bölüm trt dizisi 35 Bölüm trt dizi izle  full canlı tek parça izleme youtube linki …

Masumlar Apartmanı 35.bölüm trt dizi izle

İşte Masumlar Apartmanı 35.bölüm izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı Son Bölüm TRT özeti

Safiye, bir yandan Naci’ye yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşarken diğer yandan da hastalığının ciddiyetini sorgular. Gülben, saldırıya uğrayan Esat için kendini aşması gereken bir durumla yüz yüze gelir. Naci’nin gerçeği Safiye’ye söylemiş olmasından korkan Han diken üstündedir. Halbuki korktuğundan bile büyük bir tehlike onu beklemektedir. Üniversite yüzünden Neriman’la farklı şehirlerde yaşayacakları endişesi, Ege’ye ani bir adım attıracaktır.

Masumlar Apartmanı Konusu TRT dizi izle

Safiye (Ezgi Mola)  ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. Ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.

Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosu

Birkan Sokullu: Diziye Han karakteriyle dahil olan Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde dünyaya gelmiştir. Türkiye’nin sevilen başrol oyuncularından olan Sokullu, Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünü bitirmiştir.

Farah Zeynep Abdullah: Dizide İnci karakterini oynayan Farah Zeynep Abdullah, 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Öyle Bir Geçer Ki dizisiyle ün kazanan güzel oyuncu Kurt Seyit, Şura ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde başrol üstlenmiştir.

Ezgi Mola: 29 Mart 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ezgi Mola pek çok ünlü yapımda rol almıştır. Organize İşler, Jet Sosyete, Celal ile Ceren gibi yapımlarda rol alan Mola Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini oynuyor.

Merve Dizdar: Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini oynayan Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi’nde tiyatro eğitimleri alan Dizdar; Vatanım Sensin, Semaver Kumpanya, Mucize Doktor, Eltilerin Savaşı gibi yapımlarda rol almıştır.