TRT'nin sevilen her bölümü merakla, heyecanla izlenen dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölümleriyle diziseverleri ekranlara bağlamaya devam ediyor. Geçtğimiz bölümlerde Safiye'nin annesi yüzünden kavuşamadığı lise aşkı Naci (Tansel Öngel) aniden çıkagelmişti. Safiye Naci aşkı nasıl ilerleyecek merak edilirken, Naci'nin Masumlar Apartmanı dizisinde rahatsızlanıp yere yığılması, Naci hasta mı, Naci ölecek mi sorusunu akıllara getirdi.

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin geçmişten gelen sevdiceği Naci'ye bakalım ne olacak?

Masumlar Apartmanı Naci'nin Hastalığı Ne? Naci Ölecek Mi?

Masumlar Apartmanı dizisine sonradan katılan Naci’nin, seneler sonra dönmesinin sebebi yeni bölümlerde belli olacak. Naci’nin herkesten, ailesinden bile gizlediği ciddi bir rahatsızlığı var. Bu hastalık onu hayattan koparmadan senelerdir kavuşamadığı Safiye’ye kavuşmak istiyor. Masumlar Apartmanı yeni bölümde Safiye’den işittikleri sonrasında yere yığılan Naci’nin, mektubu tutmaya çalışırken eli kilitleniyor. Sonraki bölümlerde Naci’nin hastalığının daha da ilerleyeceği hatta felç kalacağı öngörülüyor.

Naci, hastalığı ile mücadele ederken tek isteği Safiye’ye kavuşmaktı. Safiye’nin annesi yüzünden aşkları yarım kalan ve bir daha görüşemeyen çifti, Naci’nin hastalığı nedeniyle geri dönmesi birleştirdi. Naci yıllar sonra yeniden Safiye’nin karşısına çıkmışken, Safiye’nin annesi her yerden beliriverir ve Safiye'ye bir türlü rahat vermez. Naci’nin eski eşi ve kızıyla tanışan Safiye’nin hayalleri yerle bir olur. Çünkü Naci’nin eski eşi, lisedeki en yakın arkadaşı Gülru’dur. Annesi ise Safiye’nin zihnini adeta ele geçirmiş ve sürekli herkesin onu terk edeceğinden, kimsenin onu sevmeyeceğinden bahseder. Son bölümde mutlu ve hayat dolu gördüğümüz Safiye, eski mutsuz ve huysuz hallerine geri dönüyor. Diziseverler tarafından merak edilen Naci ölecek mi, Naci'nin hastalığı ne, Tansel Öngel diziden ayrılıyor mu? sorularının yanıtları Masumlar Apartmanı yeni bölümlerde belli olacak. Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel’in yakın süreçte diziden ayrılması beklenmiyor. Naci’nin ölümcül bir hastalığı olsa da ilerleyen bölümlerde senaryo Safiye ve Naci üzerine dönecek gibi görünüyor.

Masumlar Apartmanı Tansel Öngel (Naci) Kim?

24 Eylül 1976 Kilis doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı (2000)Tansel Öngel, (d. 24 Eylül 1976), Türk tiyatro ve dizi oyuncusu. 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde göreve başladı. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürüyor Bazı Televizyon Dizilerinde oynayan oyuncu Muhteşem Yüzyılda 36 bölüm boyunca "Alvise Gritti" rolünü oynadı (37. bölümde yerine başka bir oyuncu kadroya dahil oldu). Yaz'ın Öyküsü adlı yaz ve gençlik dizisinde Yaz'ın babası Mert karakterini canlandırdı.