Mucize Doktor 57.Bölüm full tek parça linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü 8 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Mucize Doktor bu hafta yayınlanacak mı? 

Mucize Doktor 57.Bölüm  canlı full tek parça kesintisiz  izle

Mucize Doktor 56. Bölümde ne olmuştu?

Bir daha cerrahlık yapamayacağı gerçeğiyle yüzleşen Ferman vazgeçmemeye kararlıdır. Başarı şansı çok düşük olsa da Ali, Ferman’ın elini kurtarabilmek için bütün yeteneklerini seferber eder. Diğer taraftan Demir’in ortadan kayboluşu ve Tanju’nun bölümde tek uzman kalışı bir asistan için yepyeni bir fırsat demektir. Sonunda Ferman’ın el ameliyatı başlar. 

Mucize Doktor dizisi 57.bölümü yayınlandı. Mucize Doktor yeni bölümde; Yeni cerrah Muhsin, Ali gibi bir teşhis dehasıdır ve hastane gündemine bomba gibi düşer. Mucize Doktor dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 8 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Mucize Doktor 57. Bölüm…

Mucize Doktor 57. Bölüm izle

Mucize Doktor 57. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ferman sol eliyle cerrahlığa dönmeye kararlıdır ama Vuslat onun yerine çoktan birini bulmuştur. Yeni cerrah Muhsin, Ali gibi bir teşhis dehasıdır ve hastane gündemine bomba gibi düşer. Kendini tehdit altında hisseden Ali vakayı ondan önce çözmeye karar verir. İki dahi doktor şahit olan herkesi şaşkına çeviren, kıyasıya bir mücadeleye girerler. Sonunda kazanan kim olacaktır? Ali mi? Yoksa Muhsin mi?

Mucize Doktor dizisinin konusu nedir?

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar.

Aşk acısı çeken Nazlı, Ali’nin yeni bir eve taşındığını ve kendini tamamen vakalara verdiğini öğrenir ve unutulduğunu hisseder. Bu sırada Ali’nin bambaşka bir derdi vardır; o da tuhaf, yeni komşusu Ezo’dur ve Ali ondan son derece rahatsızdır. Diğer tarafta yeni cerrahi şefi Ferda ve Ferman kendilerini tekrar bir cerrahi düellonun ortasında bulurlar. Bir vakanın Tanju’nun eski bir hastası olması işleri iyice karıştırır. Zaman süratle daralırken Nazlı, Ali’ye Ferman da Tanju’ya karşı doldukça dolar. Sonunda beklenen yüzleşmeler gerçekleşir. Ama bunların herkes için beklenmeyen sonuçları olacaktır.

Mucize Doktor dizisinde, abisinin ölümünden sonra babası tarafından evlatlıktan reddedilen, yetimhanede büyüyen savant sendromlu Ali'nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıkları anlatılıyor.

Mucize Doktor Oyuncular

Doktor Ali Vefa - Taner Ölmez
Ferman Eryiğit - Onur Tuna
Nazlı Gülengül - Sinem Ünsal
Beliz Boysal - Hazal Türesan
Kıvılcım - Özge Özder
Tanju Korman - Murat Aygen
Demir - Fırat Altunmeşe
Açelya - Hayal Köseoğlu
Selvi - Bihter Dinçel
Güneş - Korhan Herduran
Damla - Merve Dizdar
Adil Erinç - Reha Özcan