Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar.

Mucize Doktor dizisinde, abisinin ölümünden sonra babası tarafından evlatlıktan reddedilen, yetimhanede büyüyen savant sendromlu Ali'nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıkları anlatılıyor.

Doktorların mücadelesini anlatan dizinin yeni bölümleri ve fragmanları Ajanskamu.net farkıyla sitemizde yer almaktadır. 

Mucize Doktor Fox Dizi İzle son bölümde neler oldu? 

İşte Mucize Doktor Son Bölüm ful ltek parça linki

Muciz Doktor Dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Mucize Doktor 52. Bölüm Fragmanı sitemizde yayınlandı.

Mucize Doktor dizisi 52.bölümü 4 Mart 2021 tarihinde yayınlanacak. Fox tv ekranlarında yayaınlanacak olan Mucize Doktor dizisinin son bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar: 

Ali, Adil Hoca’sını kaybettiği için ölümüne mutsuz ama Nazlı’yla tekrar bir araya geldikleri için de bir o kadar mutludur ve bu iki zıt duygu arasında bocalamaktadır. Diğer taraftan Ali ve Nazlı’nın barıştıklarını öğrenen Ezo, annesinin de bastırmasıyla, Ali’yle ilgili kendi yüreğini arar. Aynısını Tanju’yla süratle yakınlaşan Beliz’le ilgili Ferman da yapar. Ama sonunda yüreklerinin derininde gizli olanlar herkesi çok şaşırtacak ve Berhayat Kozoğlu Hastanesi bir kez daha büyük hesaplaşmalara şahit olacaktır.

Mucize Doktor Oyuncuları kimler?

Doktor Ali Vefa - Taner Ölmez
Ferman Eryiğit - Onur Tuna
Nazlı Gülengül - Sinem Ünsal
Beliz Boysal - Hazal Türesan
Kıvılcım - Özge Özder
Tanju Korman - Murat Aygen
Demir - Fırat Altunmeşe
Açelya - Hayal Köseoğlu
Selvi - Bihter Dinçel
Güneş - Korhan Herduran
Damla - Merve Dizdar
Adil Erinç - Reha Özcan