adakatsiz dizisinin 14. bölümü yayınlandı. 20 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Sadakatsiz dizisi 14. bölüm tek parça linki…

Sadakatsiz 13. bölümde ne olmuştu?

Asya ve Turgay yakınlaştıkça, Volkan deliye dönüyor. Asya'yı görmeye dayanamayan Volkan, soluğu onun kapısında alıyor! Peki Volkan, Asya'dan ne istiyor?

Öte yandan Derin’in yüz yüze geldiği gerçekler karşındaki tavrı merak uyandırırken, Volkan Asya’nın Turgay’la ilişkisine yönelik tepkilerini kontrol etmekte güçlük çekiyordur. Asya kendisine yapılan saldırıların arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmak için cesur adımlar atarken onu Volkan’la bir araya getirecek beklenmedik gelişme ne olacaktır?

Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?        

Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali’ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek… Volkan’ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.

Sadakatsiz dizisi oyuncuları kimdir?

  • Asya Arslan – Cansu Dere
  • Volkan Arslan – Caner Cindoruk
  • Derin Güçlü – Melis Sezen
  • Ali Arslan – Alp Akar
  • Mert Gelik – Eren Vurdem
  • Bahar Gelik – Yeliz Kuvancı