Sadakatsiz 19.Bölüm full tek parça linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü 24 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Sadakatsiz bu hafta izleyenlerde büyük merak uyandırdı. 

Sadakatsiz 18. bölümde ne olmuştu?

Asya’nın dönüşü ve Derin’e karşı kazandığı zafer, Derin’i sürpriz hamleler yapmaya iter. Ali’nin evden gitmesinin ardından büyük bir vicdan azabı yaşayan Volkan’ı bambaşka sorunlar beklemektedir.  Yaşanan gelişmeler sürpriz yüzleşmelere zemin hazırlarken, ortaya çıkan beklenmedik gerçek birden fazla kişinin hayatını kökünden değiştirecektir.

24 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Sadakatsiz dizisi 19. bölüm tek parça linki…

Sadakatsiz dizisi 19.bölüm izle

Sadakatsiz dizisi 19.bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Sadakatsiz Son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm özeti

Asya'nın geçmişinden gelen sürpriz ne?

Volkan’ın Asya karşısında sergilediği zaaf onu duygusal olarak büyük bir çıkmaza sürüklerken, Hicran’ın gelişiyle ortaya çıkan gerçekler herkesi derinden sarsmıştır. Derin Volkan’la olan ilişkisini yoluna sokmak için elinden geleni yaparken, Asya’nın geçmişinden gelen sürpriz karşısında Volkan’ın tavrı ne olacaktır?

Sadakatsiz yeni bölümde; Selçuk'un annesi Hicran, Gönül'ün yanına gelmiştir. Sohbet edip çocuklardan bahsederken, Gönül hiç beklemediği şekilde Haluk hakkındaki şok gerçeği öğrenir. Haluk'un bilinmeyen bir oğlu olduğu gerçeğiyle yüzleşen Gönül ne yapacağını şaşırır. Haluk'un kendini ifade etme çabaları da sonuç vermeyecektir.

Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?        

Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali’ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek… Volkan’ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.

Sadakatsiz Oyuncu Kadrosu

Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu, Sadakatsiz’de izleyici karşısına çıkacak.