Sevgiliye uzun-kısa doğum günü mesajı 2023 yılında da yine en çok arananlar listesinde yer alıyor. Sevgilisinin doğum gününde yanında olamayanlar ya da aldıkları hediyenin yanında duygu ve düşüncesini kelimelerle ifade etmek isteyenler, sevgiliye en farklı, eğlenceli, duygusal, doğum günü kutlama mesajları göndererek sevgilisinin yüzünü güldürüyor, kalbini fethediyor…
Kadın-erkek her bir birey, sevgiliye en farklı, eğlenceli, duygusal doğum günü kutlama mesajları göndererek sevgilisinin yüzünü güldürmek için en özel kutlama mesajlarını araştırıyor. Alınan hediyelerin yanında tatlı bir söz de insanın içini ısıtıyor. Öyle ki sevgiliye özel farklı, eğlenceli, duygusal doğum günü mesajları da özel günleri anlamlı kılıyor. İşte sevgiliye uzun-kısa doğum günü mesajlarına dair bilgiler…

SEVGİLİYE DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI 2023 
“Sevgilim iyi ki doğdun. Birlikteliğimizde hayatıma getirdiğin her şey için sana teşekkür ederim. Bugün yanında olmayı her şeyden çok isterdim ama unutma kalbim hep seninle. Bu mutluluğu seninle paylaşmak şimdi en güzel hayalim, seni çok seviyorum sevgilim. İyi ki doğdun.
“Bu sabah güneş senin için doğdu. Bugün hep hayal kuruyorum, düşlerimde hep sen… Aramızda mesafeler olsa dahi şimdi seninle birlikte, huzurla ve mutlulukla geçecek daha nice yıllarımızın hayalini kuruyorum. Bir tanem, doğum günün kutlu olsun.”
“Seninle bir ömür geçirmek ve her an seninle olmak bana en büyük hediye. Bugün senin en özel günün. Mutluluk da sayende her gün benim. Baharda yeniden doğan doğa gibi, güneşin ısıttığı papatya dolu kırlar gibi enerji dolu bir yaş seni bekliyor. Doğum günün kutlu olsun sevgilim. İyi ki varsın. İyi ki sıcacık duygular getiriyorsun hayatıma.”
“..ve ben bütün zamanımı ve bütün zamanımdan bin kat fazlasını ve daha da iyisi, dünya üzerinde var olan bütün zamanları senin için kullanmak istiyorum; seni düşünmek, senin içinde nefes almak için.”, demiş Franz Kafka. İşte sen böyle seviyorum dünyam, hiç ayrılmayalım. Doğum günün kutlu olsun.

“Hayatımda ne aradıysam bil ki sende buldum. Senden öncesi yoktu benim için, seninle yeniden var oldum. Sende bütün ümitler, sende bütün gelecek. Ben artık sen olmuşum. Doğum günün kutlu olsun canımın içi sevgilim, seni çok seviyorum.”
“Canım sevgilim, varlığınla hayatıma renk katıyorsun. Seninle dolu dolu geçen  zamanlarda bunu daha da iyi anlıyorum. Şimdi uzanıp sana dokunur gibi, kelimelerimle yanındayım. İyi ki doğdun, seni çok seviyorum.”
 “Pastanın üzerindeki mumlar sönüyor olsa bile senin içindeki mutluluğun ve güzelliğin asla sönmesin. Ne zaman karanlıkta kalsan, ruhunun parlak ışığı yolunu aydınlatsın. Nice mutlu yılların olsun sevgilim, seni çok seviyorum.”
“Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha güzelini verirmiş. Ben hayata ne verdiğimi bilmiyorum ama bana hiç beklemediğim kadar güzel olan seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki birlikteyiz. Seni çok seviyorum canım sevgilim.”

“Hadi gel tut elimi, sarılalım. Birlikte yine kahkahalara boğulalım. Benimle meydan oku her çıkmaza! Benimle uyu, benimle uyan, birlikte uyanalım nice yarınlara.”
“Seninle bir bütün olmuşum sanki. Sen bendesin, ben de sendeyim. Senle birlikte ben de yeniden doğdum. İyi ki varsın, iyi ki doğdun sevgilim!”
“Seninle birlikte olmak boş bir defteri en güzel cümlelerle doldurmak gibi. Yüzümdeki tebessümlerin ve mutlu anlarımın en büyük sebebisin. İyi ki doğdun bebeğim, seni çok seviyorum.”
“Hayatın beklediğimden daha harika olabileceğini gösteren insan. Seni hayattaki her şeyden daha çok seviyorum. İyi ki doğdun!”

SEVGİLİYE EĞLENCELİ DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI 
“Geçmişteki günlerini ileride gülerek hatırlayacağın, hayatında üzüntüden çok neşenin olacağı güzel bir yılın olsun sevgilim. İyi ki doğdun, güzel yaşlara ve günlere…”
Ayrı olduğumuz zaman bile beraberiz. Sen her zaman aklımdasın ve kalbimdesin. Aramıza hiç bir şey giremez. Bugün ve her zaman, sen benim ışığımsın. Doğum günün kutlu olsun, gün ışığım.
Senin ne kadar değerli olduğunu ifade etmek için doğru kelimeyi bulmak belki de dünyadaki en zor şey ama iyi ki varsın ve iyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllara…
Doğum günleri, insanların hayatındaki en özel gün olurmuş. Benim için en özel günün senin doğum günün. Nice mutlu, güzel yıllara. Umarım sonsuza kadar her gün beraber oluruz.

Mutlu olmak için gülmeyi bekleme. Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye. Doğum gününde mesaj yazdım sırf sen mutlu ol diye.
Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve Temiz bir ömür dileğiyle. Doğum Günün Kutlu Olsun.
İyi ki doğdun ve benim oldun. Sen hayatıma değer katan biricik sevdiğimsin. Nice mutlu, birlikte senelere
Her şeyden çok sevdiğim biricik sevgilim… İyi ki doğdun, nice mutlu senelere

Seni tanıdığım günden beri hep iyi ki dedim… İyi ki doğdun ve iyi ki benimlesin. Doğum Günün kutlu olsun sevdiğim
Sen bana Tanrı’nın bir lütfusun. İyi ki doğmuşsun menekşe gözlüm.
Doğum günün kutlu olsun sevgilim. Nice birlikte güzel yıllarımız olsun.
Bugün sana en iyi hediyeleri veremeyebilirim ancak bu özel günde düşüncelerim ve dileklerim seninle birlikte.

Zerrin Sümer evlendi mi, kiminle evlendi? Zerrin Sümer eşi Zerrin Sümer evlendi mi, kiminle evlendi? Zerrin Sümer eşi

Hayatımı sadece seninle yaşamak istiyorum. En güzel doğum günü hediyelerini sadece sana vermek istiyorum.
Hayatının geri kalanında tüm kötülükler senden uzak olsun. Üzüntüler sana yasak mutluluklar yanında olsun. Doğum günün kutlu olsun.
Yaşanacak güzellikler gözlerindeki ışık gibi umut verici, umutların kalbin gibi temiz olsun. Umutların seni huzurla doldursun, doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsın, iyi ki yanımdasın...
Sadece bugün değil, seninle geçen her gün çok değerli. Hayatımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun!

SEVGİLİYE DUYGUSAL DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI 
Hayatımı yaşamaya değer kılıyorsun. Yüzüme gülümseme getiriyorsun… Her dokunuşun beni ne kadar sevdiğini ve ne kadar önemsediğini gösteriyor. Sen benim en iyi arkadaşım ve sevgilimsin. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.
Bana yaşattığın tüm anılar için teşekkürler. Ne kadar yaşlanırsak yaşlanalım ve kaç tane daha doğum günü kutlarsak kutlayalım, her zaman senin için burada olacağım. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.
Mutluyum çünkü yıllar önce bugün bir melek dünyaya gelmiş ve o melek benim prensesim olmuş. İyi ki doğmuşsun yaşama sevincim.
Sen bana Allah'ın bir lütfusun. İyi ki doğmuşsun menekşe gözlüm.


Bende senin yerin bambaşka, sende benim yerim ise bir muamma. Seni seviyorum, iyi ki doğdun.
Seni tanımadan önce ben hiç yaşamamışım. Senin hayatıma girdiğin gün benim de doğum günüm. Birlikte nice yıllara sevgilim…
Seninle ruhumun tamamlandığını hissediyorum. İyi ki doğdun. Birlikte nice güzel yıllara ruh ikizim…
Her adımımda, her nefesimde sen varsın. Birlikte 100. doğum gününü de kutlamak dileğiyle… İyi ki doğmuşsun canımın içi…

Günlerdir güzel bir söz arıyorum sana yazabilmek için ama ne çare ben şair değilim. Sana tek söyleyebileceğim; SENİ SEVİYORUM. Mutlu yıllar göz bebeğim.
Pastandaki mumlara bakınca sensiz geçen yıllarıma kederleniyorum. Bundan sonra üfleyeceğin her mumda birlikte olmak dileğiyle… İyi ki doğdun bir tanem…
Allah bana yıllar önce bugün öyle bir hediye verdi ki, bunun üzerine ne söylesem eksik kalır. İyi doğdun varlık sebebim.
Hayatının bu yeni sayfasına birlikte aşk masalları yazalım. Sen prensesimsin, izin ver hayatının geri kalanında ben de senin prensin olayım. Doğum günün kutlu olsun masal kahramanım.

Bugün sana çok uzaklardan yazıyor olabilirim ama bil ki burada nereye baksam seni görüyorum. Umarım ayrı geçirdiğimiz son doğum günü bu olur. Nice yıllara canım sevgilim.
Aldığınız her yol engellerden arındırılmış olabilir. Her köşe hoş sürprizler getirebilir. Girdiğiniz her kapı iyi bir servet getirir. Bu gün senin için en mutlu doğum günü olabilir.
Umarım bu yıl yüzlerce kez yaptığın tüm iyilikleri, hediye olarak geri alırsın. Doğum günün kutlu olsun meleğim.
Tüm mevsimleri tek güne, tüm yılları tek mevsime sığdırmaya razıyım. Ömrünün en güzel yıllarını benimle geçirmen dileğiyle iyi ki doğmuşsun sevgilim.

Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle doğum günün kutlu olsun sevgilim.
İyiye, güzele dair ne varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun sevgilim!
Bugün, kalbime neşe getiren özel kişinin doğum günü! Birlikte geçirdiğimiz her an için şükrediyor, mutluluklarımızın hiç bitmemesini diliyorum sevgilim. İyi ki doğdun.
Her gün gülümsememin sebebi sensin… Aşkımızın tutkusu asla bitmeyecek ve aşkımız bu özel günde bir yıldız gibi parlayacak. Seni seviyorum doğum günü güzeli.


SEVGİLİYE FARKLI DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI 
Çiçeklerle dolu bir bahçede, en güzel ve en zarif çiçek olarak öne çıkıyorsun. Seninle her zaman cennetteyim gibi hissediyorum. İyi ki doğdun, benim dünyalar güzelim.
Gözlerindeki ışıltıyı ve birlikte olduğumuzda bana bahşettiğin güzel gülümsemeyi seviyorum. Daha fazla doğum gününü kutladığımızı izlemek için yanında olmak istiyorum.
Günün güneş olmadan başlamayacağı gibi, hayatım senin dokunuşların ve tatlı sözlerin olmadan başlamaz. Dünyanın en tatlı yâri, doğum günün kutlu olsun.
Bu gece, dünyada başka hiçbir dert yokmuş gibi yaşayalım. Sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun, o halde sana yakışan bir doğum gününü beraber kutlayalım.

Hiçbir zaman senin gibi değerli biriyle karşılaştığımı anımsamıyorum. Tüm günlerin doğum günün kadar özel olmalı. Bunun için elimden geleni yapmak istiyorum. İyi ki doğdun sevdiğim. Seni çok seviyorum.
Doğduğun gün herkes için uğurlu bir gündü. Hayatımı o kadar çok zenginleştiriyorsun ki anlatamam seni tahmin edemeyeceğin kadar seviyorum. İyi ki doğdun.
Başıma gelen en iyi şey sensin. Bu özel günü, Doğum gününü sana yakışır şekilde kutlayalım. Dünyayı bugün en güzel renklere boyayalım.
Gökler açılıp , seni benim için yolladı. Her zaman seni ilk gördüğümde kalbimin nasıl attığını hatırlayacağım. Doğum gününü bu duygularla kutlayacağım.

Bugün yılın en güzel günüdür, çünkü bugün hayatımın aşkı doğdu. Doğum günün kutlu olsun.
Şairler ve ressamlar duygularımı en iyi ifade ederler. Zavallı benliğim sadece şunu söyleyebilir: İyi ki doğdun ve seni seviyorum.
Doğum günün için binlerce öpücük yolluyorum sana. Bu güzel günü binlerce öpücükle doldurabilirim. İyi ki doğdun bebeğim
O olmadan hayatım bir hiç olan sevgiliye iyi ki doğdun diyorum. Varlığınla anlam buldu yaşamım.

Dünyadaki dert kapılarını kapatmak, böylece sadece seninle doğum gününde baş başa olabilmek en büyük dileğim. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.
Dokunduğun her ruh rahatlık ve huzura erer. Sarıldığın her arkadaş sevinçle dolar. Doğum gününde, dileğim, kalbinin istediği her şeye sahip olmasıdır çünkü bunu hak ediyorsun.
Pastayı keserken yanınızda olmak için fiziksel olarak mevcut olmayabilirim, ama bugün düşüncelerimde olacaksın! Doğum günün kutlu olsun.
Bu yıl sürprizlerle dolu olabilir ve ilki benden geliyor. Doğum günün kutlu olsun aşkım.

Seninle, yolum aydınlık ve istikrarlı ama asla sıkıcı değil. Umarım doğum günün eğlenceli, sevgi dolu olur. Tıpkı senin gibi.
Sen… Bulduğuma hala inanamadığım, gülücüklere herkesten fazla layık olduğuna inandığım, günümü aydınlığa çeviren sevgilim... İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun.
Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. Tüm kötülükler senden uzak, doğum günün kutlu olsun sevgilim.
Dünyada eşi benzeri olmayan bir güzellik varsa o da sensin. Kalbinden geçen ne varsa yeni yaşında seninle gelsin. İyi ki benimlesin Sevgilim. Doğum günün kutlu olsun.
Bugün gökyüzü daha berrak, denizler daha sakin, güneş bir başka neşeli...Bugün senin günün. Ömrüme ömür diye kattığım aşkım doğum günün kutlu olsun.
Umarım doğum günün senin kadar güzel ve sevgi dolu geçer. Sen sadece en iyisini hak ediyorsun ve senin için bunu diliyorum. Nice birlikte doğum günlerine aşkım.