Survivor All Star için geri sayım başladı. Bu sezon için yarışmacıların kimler olacağı da merak ediliyor.Acun Ilıcalı geçtiğimiz haftalarda Survivor 2022 sezonu ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Heyecanlı bölümleri ve yarışmacıları ile dikkat çeken Survivor'da 2022 sezonu All Star ile devam edecek. Peki, Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu mu? Survivor 2022 ne zaman başlıyor? İşte Survivor 2022 ile ilgili tüm detaylar...

Survivor 2022 için geri sayım devam ediyor. Yarışmacılar ile ilgili detaylar sıkça konuşulurken unutulmaz bir sezon için Acun Ilıcalı ve ekibinin çalışmaları devam ediyor. All-Star takımları arasında gerçekleşecek olan mücadeleyi ekrana getirecek olan Survivor 2022 sezonu için tarih ve kadroda yer alacak isimler de en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu mu? Survivor 2022 ne zaman başlıyor? İşte Survivor 2022 ile ilgili tüm detaylar...

SURVİVOR ALL STAR 2022 KADROSU BELLİ OLDU MU?

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada kadronun belli olduğunu ve yakın zamanda açıklayacağını duyurmuştu.

Eski sezon yarışmacılarının mücadele edeceği All Star'da yer alacağı kesinleşen ilk ismin Barış Murat Yağcı olduğu öğrenilmişti.

İddiaya gelen diğer isimler ise Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik, Batuhan Karacakaya, Nagehan Karadere, Sercan Yıldırım oldu.

SURVIVOR 2022 ALL-STAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Suvivor 2022 All Star'ın hangi tarihte başlayacağı henüz açıklanmadı. Ancak, önceki sezonlara baktığımızda yarışmanın 2022 Şubat ayında başladığı biliniyor.