Survivor Batuhan, yarışmanın dikkat çeken ve araştırılan ismi olmaya devam ediyor. Ünlüler takımında olan Batuhan Karacakaya, çocuk yaşlarında başladığı oyunculuğu ile ünlendi. Survivor 2021’de başarılı bir performans sergileyen yarışmacının hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Peki, Survivor Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Aşk-ı Memnu'nun Bülent Ziyagil'i Batuhan Karacakaya, Survivor 2021'de Ünlüler takımında yer alıyor. Survivor Batuhan, yarışmada performansıyla dikkat çekiyor ve izleyiciler tarafından en çok araştırılan yarışmacı… İşte Survivor Batuhan Karacakaya hakkındaki merak edilenler…

SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Setlere adım attığında henüz 11 yaşındaydı. Batuhan Karacakaya, şöhrete kavuştuğu Aşk-ı Memnu dizisinden sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde oynadı. Diziden ayrıldıktan sonra 2 yıl boyunca üniversite sınavlarına hazırlanan ve üniversiteye giden Batuhan Karacakaya, kariyerine üniversite yıllarında Diriliş Ertuğrul dizisiyle devam etti.

Ailesinin, eğitim konusunda hassas olduğunu söyleyen Survivor Batuhan, oyunculuğa adım attığı ilk yıllarda babası ile yaptığı bir konuşmadan da şöyle bahsediyor: “En başından beri ailem eğitimim konusunda hassas davrandı. Oyunculuk için ajansa yazıldığım dönem babam beni uyarmış, takdirlerim teşekkür olursa beni setten alacağını söylemişti.” Batuhan Karacakaya, odasının duvarlarında takdir belgelerinin asılı olduğunu ve verdiği sözü tuttuğunu belirtiyor ve ekliyor: “Eğitim her zaman önceliğim.”

BATUHAN KARACAKAYA BOYU VE KİLOSU KAÇ?

Oyunculuğunun yanı sıra sporcu kimliğiyle de öne çıkan Batuhan Karacakaya boyu 1.82 m’dir. Batuhan Karacakaya’nın kilosu ise 75 kg’dır.

INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Ünlüler takımında mücadele eden Batuhan Karacakaya, Instagram’da “karacakayaaa” kullanıcı adıyla yer alıyor. Başarılı yarışmacının şu an 339 bin takipçisi bulunuyor.

BATUHAN KARACAKAYA MESLEĞİ NE?

Batuhan Karacakaya 2018 yılında verdiği bir röportajda İngilizce mimarlık okuduğunu, babasının da mimar olduğunu, inşaat işlerine aşina olduğunu ifade etmiştir. Batuhan Karacakaya’nın bu açıklamasıyla birlikte, hangi üniversiteden mezun olduğuyla ilgili de bazı bilgilere yanıt aranmıştır. Batuhan Karacakaya Nişantaşı Üniversitesi İngilizce Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuştur.

BATUHAN KARACAKAYA OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Oyuncu Aşk-ı Memnu dizisinde 2008 ile 2010 yıllarında "Bülent Ziyagil" rolünü canlandırdı. Daha sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde "Mert" karakterini canlandırdı ve birçok filmde rol aldı, Diriliş Ertuğrul dizisinde "Dündar" rolünü canlandırdı.

Dizileri

2016-2017 / Diriliş Ertuğrul (Dündar Bey)

2011-2013 / Umutsuz Ev Kadınları (Mert)

2008-2010 / Aşk-ı Memnu (Bülent Ziyagil)

2007-2008 / Bıçak Sırtı (Murat Ertuğrul)

2005 / Beşinci Boyut (Arif/Emre)

2004 / Büyük Buluşma (Tunç)

Filmleri

Aşk Tesadüfleri Sever - 2011

Dersimiz Atatürk - 2010

Bekle Beni - 2010

Uzun Hikâye - 2012