Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 45. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat 45. bölüm full izle! İşte, Teşkilat son bölüm izleyebileceğiniz link...

Teşkilat 45 .Bölüm TRT Full tek parça kesintisiz canlı izleme youtube linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Teşkilat dizisinin yeni bölümü 8 Mayıs  Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Teşkilat 44. bölümde neler oldu?

Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 45. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Diziseverler, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat 45. bölüm full izleyebilecekleri linki araştırıyor. Deniz Baysal Yurtçu'lu dizi kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. 8 Mayıs 2022 tarihinde Teşkilat son bölüm full internete yüklendi.

Teşkilat 45. bölüm izle

Teşkilat 45. bölüm full izleyebileceğiniz link...

Teşkilat Yeni bölüm Özeti 

Serdar ve Halit, nihayet uzun zamandır peşinde oldukları Yıldırım'ı ele geçirmiştir. Halit, Yıldırım’la yüzleşirken Yıldırım ise babasıyla ilgili Serdar’ın aklını karıştırmaya çalışır. Diğer yanda ekip, Serdar’ın Yıldırım’ın telefonundan çektiği dosyaların şifresini çözmeye çalışmaktadır. Telefondan çıkan tarihlere göre savunma sanayine ve İstiklal projesine yönelik tehdit devam etmektedir.

Serdar ve Halit Başkan, Yıldırım’ı Türkiye’ye getirmeye çalışırken ekip bu saldırıların önüne geçmek için belirlenen hedeflerin peşine düşer. Şirket’in önemli adamlarından birinin araya girmesiyle Fransız istihbaratı Serdar ve Halit’in peşine düşer. Ancak Halit’in kurduğu oyun sayesinde Yıldırım için yolun sonu gelmiştir.

Ekip tehditi ortadan kaldırmaya çalışırken 'ölmeden evvel ölenler’ ilk kaybını vermek üzeredir.

Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir?

Deniz Baysal Yurtçu
ZEHRA

Mesut Akusta
METE

Ezgi Eyüboğlu
CEREN

Tuncer Salman
HAKKI

Ezgi Şener
PINAR

Nihat Altınkaya
HULKİ

Serdar Yeğin
UZAY

Ahmet Uğur Say
GÜRCAN

Yavuz Bingöl
ADEM

Turgut Tunçalp
HALİT

Gürkan Uygun
YILDIRIM

Hakan Boyav
TÖVBEKAR