Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan ve ekrana geldiği ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü bu hafta Cumhurbaşkanı ortak canlı yayın dolayısıyla yayınlanmadı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlanan Yalı Çapkını dizisinin heyecanla beklenen 32. bölümü bu hafta ekrana gelmedi. Dizinin bu haftaki yeni bölümünün ekrana gelmemesi izleyiciyi meraklandırdı. Sevilen dizi Cumhurbaşkanı ile Gündem Özel NTV ortak yayın yayını dolayısıyla ekranda yer almadı. Yalı Çapkını hayranları bu hafta tekrar bölümüne yer verilen dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yalı Çapkını 32. bölüm hangi gün, ne zaman yayınlanacak? Yalı Çapkını yeni bölüm neden yayınlanmadı? Yalı Çapkını bitti mi, neden yok? Yalı Çapkını yayından kaldırıldı mı? Yalı Çapkını yeni bölüm iptal mi edildi? İşte detaylar…

ALI ÇAPKINI TEKRAR BÖLÜMÜYLE EKRANA GELDİ

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin merakla beklenen 32. Bölümü bu hafta yayınlanmadı. 12 Mayıs 2023 Cuma saat 20.00’de yeni bölümüyle Star TV’de yayınlanması beklenen dizinin Cumhurbaşkanı ile Gündem Özel NTV ortak yayını dolayısıyla yeni bölümü yayınlanmadı. Tekrar bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin yeni bölüm tarihi merak konusu oldu.

Zerrin Sümer evlendi mi, kiminle evlendi? Zerrin Sümer eşi Zerrin Sümer evlendi mi, kiminle evlendi? Zerrin Sümer eşi

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜMÜN YAYINLANACAĞI TARİH BELLİ OLDU

Ferit ve Seyran’ın hikayesinin anlatıldığı Yalı Çapkını dizisinin merakla beklenen 32. bölümü gelecek hafta ekranda olacak. Heyecan ve merakla takip edilen fenomen dizi Yalı Çapkını yepyeni bölümüyle 19 Mayıs 2023 Cuma saat 20.00’de Star TV’de olacak.

FERİT VE SEYRAN’IN BARIŞMASI DÖRT GÖZLE BEKLENİYOR

Yalı Çapkını izleyicileri Ferit ve Seyran’ın barışmasını dört gözle bekliyor. Ailelerinin zoruyla birbirleriyle evlenen ve zoraki olan bu evlilikleri büyük bir aşka dönüşen Ferit ve Seyran’ın önüne çıkan tüm engelleri aşarak tekrar birleşeceği günleri görmek isteyen Yalı Çapkını izleyicisi Seyran ve Ferit’in boşanma kararlarından döneceklerini ve barışarak herkese karşı birlikte mücadele vereceklerini söylüyor. İzleyicinin yorumu Seyran ve Ferit aşkının çok güçlü başlayacağı ve kendilerine karşı olan herkese karşı yan yana mücadele verecekleri yönünde. İkiliyi neler beklediği ise dizinin yeni bölümlerinde belli olacak.