AJANSKAMU-ÖZEL HABER

Nisan Ayı, 23 Nisan, 24 Nisan ve 1 Mayıs Ek Ders Ödemeleri nasıl olacak. İşte Sizler için hazırladığımız  Nisan Ayı, 23 Nisan, 24 Nisan ve 1 Mayıs Ek Ders Ödeme Tablosu

23 Nisan resmi tatilinde ek ders nasıl olacak?

Bakanlar Kurulu kararıyla 24 Nisanda Sokağa Çıkma yasağı nedeniyle kamu çalışanları idari izinli sayıldılar. 24 Nisanda ek ders ödemesi nasıl olacak?

1 Mayıs Resmi Tatil Olduğu için 1 Mayısta ek ders ödemesi nasıl olacak?

Nisan Ayı, 23 Nisan, 24 Nisan ve 1 Mayıs Ek Ders Ödemelerinin nasıl oalcağı ile en çok merak ettğiniz konulara ajanskamu.net olarak cevap verelim:

28 Mart Tarihli MEB'in Eğitim Faaliyetlerinin durdurulması başlıklı yazısına göre Tüm öğretmenlere sadece girdikleri ders için ve ders dışı hazırlaık planlama görevleri için ücret ödenecektir.

Başkaca bir ücret DYK, nöbet, evde eğitim, egzersiz,iyep, kurs, yetiştirme kursu, hizmet içi eğitim  açık lise, pansiyon nöbeti ( ayabancı öğrencilerin kaldıkları pansiyonlarda nöbet tutanlar hariç) vb görevler tatil edildiği için ek ders ücreti  ödenmeyecektir.

Bu ücretlerden istisna olan Meslek liselerindeki atölye örğetmenlerinini atölye hazırlık ve planlama ücretleri ile koordinatörlük ücretleri de ajanskamu tarafından ödenecektir. 

23 Nisan Resmi tatildir. Ücretli öğeretmenler hariç tüm ek dersler ödenecektir. 

24 Nisan İdari Taildir. Toplu Sözleşmeye göre Ücretli öğeretmenler hariç girilen ders sayısı kadar ek dersler ödenecektir. 

1 Mayıs Resmi Tatildir. Hiç kimseye hiçbir ücret ödenmeyecektir. 

ÖNEMLİ UYARI : Geçtiğimiz ay ek dersleri ay sonu beklenmeden yapıldığı için Mart ayında MEB'in Eğitim Faaliyetlerinini durdurulması başlıklı yazısı 28 Mart tarihinde yayınlandığı için, Geçtiğimiz ayda 30-31 mart tarihlerine denk gelen 2 gün ve diğer günler için ödenen DYK, nöbet, evde eğitim, egzersiz,iyep, kurs, yetiştirme kursu, hizmet içi eğitim  açık lise, pansiyon nöbeti vb. tüm ücretler bu ayda mutlaka kesinti yapılması gerekmektedir. 

İşte Nisan Ayı, 23 Nisan, 24 Nisan ve 1 Mayıs Ek Ders Ödeme Tablosu:

Yukarıdaki tablo Hafta bütünlüğü esas alınarak Ajanskamu.net tarafından sizler için hazırlanmıştır.

www.ajanskamu.net