Milli Eğitim Bakanı Tekin'den 'öğretmen ataması' açıklaması Milli Eğitim Bakanı Tekin'den 'öğretmen ataması' açıklaması

GİDİYORSUN !

Gidiyorsun…

Ardında büyük bir yıkım bırakarak, bitmeyen beddualar ve derin ahlar eşliğinde, üzgün ve kırgın bir camia bırakarak gidiyorsun!

İki günde bir insanları görevden alarak, üç gün sonra tekrar göreve getirerek, bir gün sonra tekrar görevden alarak, onur ve şeref kavramlarını yok ederek gidiyorsun!

Birkaç kişinin gönlünü yapayım, diğerlerinin canı cehenneme diyerek, mazlumun ahından kainat titrer, sen korkmadın, bu camianın tarihine “küfürbaz” lakabını alarak gidiyorsun!

Rakamlara ihanet ettin, bu sistemi en az iki üç yıl kullanılmaz hale getirdin. Koskoca bir camiayı değersiz ve itibarsız yaparak, görmeyerek ve yok sayarak gidiyorsun!

Bütün değerleri yerle bir ederek, saygı ve sevgi dolu eğitimcilerin günahına girerek, vefasızlık nedir sorusunun cevabı bizzat “benim vefasızlık abidesi” diyerek, sevginin yerine kini koyarak, hoşgörünün yerine nefret tohumları ekerek gidiyorsun!

Bir yerlerden birilerinden intikam alacağım diyerek bütün bir camiayı yerle bir ederek, milyonlarca öğretmenin nefretini kazanarak, kendi alanında birinciliği kimseye kaptırmadan gidiyorsun!


Seni o koltuğa oturtanlara her gün ihanet ederek,Kendini kurtarmak için her şeyi ama her şeyi harcayarak, her türlü yalan ve iftirayı atarak, zafere giden yolda her türlü dalkavukluk ve hıyanet meşrudur diyerek gidiyorsun!

Bu camia çok zor günler yaşadı, anlaşılmadı, değer görmedi. Ama senin dönemin zulmün tavan yaptığı, insanlığın unutulduğu, herkesin herkesten korktuğu, konuşmanın bile neredeyse suç sayıldığı günleri yaşadı. Lakin ne oldu? Sonsuza dek sürmedi, gidiyorsun!

Cambaza bak cambaza diyerek neler yaptığın elbet ortaya çıkacak, elbet bunların ruzi mahşerde hesabı sorulacak,İhanet eden de gidecek, gidiyorsun!

Zulmünle hatırlanacaksın!

Lanetle yad edileceksin!

Bu sana yeter de artar bile!

Ey karanlıklar lordu; kendi zindanında insanların seni görünce yüzünü çevireceği bir dünya bütün bir haşmeti ve heyecanıyla seni bekliyor. Oraya çok yaklaştın, az kaldı…

Farkın da mısın?

Gidiyorsun!

KAMUDANHABER