Son alınan  haberlere göre Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere tablet ve bilgisayar verilecek. Başvurulara ilişkin detaylar tek tek açıklandı. Peki, tablet ve bilgisayar dağıtımı için başvuru şartları neler? İşte haberin ayrıntılar...
Tablet ve bilgisayar dağıtımı 1. Sınıftan 12. Sınıfa kadar olan bütün öğrencileri kapsıyor. Tablet ve bilgisayara ihtiyacı olan öğrencilerin herhangi bir başvuru yapmasına gerek yok. MEB tabanı kapsamında ihtiyaç sahibi olan aileler bu teknolojik aletlerden ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor.Tablet ve bilgisayarların dağıtımı için bakanlığın her şehirde hizmeti bulunuyor. SYD Vakıfları aracılığı ile öğrencilere ücretsiz olarak tablet ve bilgisayar veriliyor.
Ücretsiz tablet ve bilgilsayar desteğinden yararlanmak isteyenler için detaylar belli oldu. Düzenli geliri olmayan ve işsiz olan ailelerin çocuklarına öncelik tanınıyor. Muhtaçlık sınırı altında olan aileler yardımdan yararlanabiliyor. Bunun yanı sıra hane halkının kişi başına düşen gelirinin asgari ücretin 1/3’ünden az olması durumunda ailelere tablet ve bilgisayar desteği sağlanıyor.

Okul Yöneticiliğinden İstifa Edenleri Bekleyen Tehlike Okul Yöneticiliğinden İstifa Edenleri Bekleyen Tehlike