Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Merkez ve Merkeze Bağlı Ortaöğretim Okul/Kurum Müdürleriyle yapılan toplantıya katıldı.

Merkez ve Merkeze Bağlı Ortaöğretim Okul/Kurum Müdürleri, Şube Müdürü Hayati Duman eşliğinde, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yapılan toplantıda İlimiz akademik başarısının daha da artırılmasına yönelik her türlü tedbirin alınacağı bu kapsamda ilimiz Ölçme ve Değerlendirme Merkezi tarafından yapılan TYT ve AYT bazlı deneme sınavlarının artırılması kararlaştırıldı.

Ayrıca Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle ilgili olarak okul, pansiyon ve eklentilerinin belirlenen kurallar dışında kullanılmaması, öğrencilerin güvenliği açısından okulla ilgisi olmayan kişilerin okul yönetiminin izni dışında okula alınmaması ve diğer yönetmelik maddeleri görüşüldü.

Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci'nin okul/kurum müdürlerine çalışmalarında başarı dileklerini iletmesi ile son buldu.

YASİN AY