Emekli promosyonlarına dair bankalardan kampanya duyuruları yapılırken, çalışanlar da kurumlardan gelecek promosyon anlaşması haberlerine gözlerini çevirdi. Bu kapsamda, bakanlıklardan, belediyelerden, üniversitelerden, sendikalardan, müdürlüklerden ve çeşitli kurumlardan promosyon anlaşmasına ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yapılan son duyuruya göre, 24.300 TL ödeme için mutabakata varıldı.

24.300 TL Promosyon Ödenecek!

Maaş promosyonu ile açıklamalar yurdun dört bir yanından gelmeye devam ediyor. Balçova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile birlikte, çalışanlara 24.300 TL promosyon ödemesi yapılacağı netlik kazandı.

Açıklama Yapıldı

Balçova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24.300 TL promosyon ödemesine ilişkin yaptığı açıklamada ”Balçova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Bankası arasında daha önce yapılan maaş promosyon protokolü iptal edilerek Müdürlüğümüz tarafından yeni maaş promosyon ihalesi yapılmıştır. Yapılan promosyon ihalesinde en yüksek teklifi 24.300TL ile Akbank vermiştir. Akbank ile yapılan sözleşme 15.11.2022 tarih itibariyle yürürlüğe girmiştir. Tüm yönetici, öğretmen ve eğitim çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.” ifadelerine yer verdi.

edirnejethaber