Milli Eğitim Bakanlığının Bursa İl Milli Eğitim Müdürü ile başlattığı soruşturmayla ilgili İyi Parti Adana Milletvekili İsmail KONCUK'ta Milli EĞitim Bakanı Mahmut ÖZER'e tepki geldi. 

Kamuoyuna Yansıya Bakanlığın Gaziantep'ten Meslek Lisesinden satın aldığı çadırlara Bursa'da yaptırılmış gibi Bursa'daki Meslek Lisesinin logosunun baştırışldığı iddiaları üzerine MEB Bursa İl Milli Eğiim Müdür Serkan GÜR ve sorumlular hakkında hem inceleme hem de sorulturma başlatıtığını açıklamıştı. 

Kamuoyunda büyük tepki çeken olayın ardından İyi Parti Adana Milletvekili İsmail KONCUK sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Milli EĞitim Bakanı Mahmut ÖZER'e tepki gösterdi. 

MEB'de o bakan yardımcısı gidiyor! İşte yerine atanacak isim... MEB'de o bakan yardımcısı gidiyor! İşte yerine atanacak isim...

İşte o paylaşım: 

MEB deprem bölgesine çadır göndermek için Gaziantep ilinden Meslek Lisesi üzerinden çadır satın alıyor. Bin km yol katederek, Bursa Meslek lisesinde logo bastırıyor ve reklam filmi çekerek kamuoyuna duyuruyor. Meslek liselerini bu hale kim getirdi? Sn @prof_mahmutozer Rezalet!