İstanbul’da Şişli, Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sultanbeyli, Fatih, Kağıthane gibi ilçelerde yeni ilçe milli eğitim müdürü atama ve yer değişikliklerinin yapılacağı iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Sultangazi'de İbrahim Demir'in Kırklareli’nin Kofçaz ilçesine atanmasıyla boşalan ilçe millî eğitim müdürlüğü görevine yeniden Miraç Sünnetçi görevlendirilmişti.

İstanbul'da ilk etapta 6 daha sonra 10 ilçe müdürü değişecek. Bunlardan bazıları görevden alınacak, diğerleri ise ilçeler arası yer değiştirecek, bazı ismlerin ise İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

İstanbul Şişli İlçe Millî Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, Kocaeli il Millî Eğitim Müdürlüğüne atanıyor… Kocaeli İl Millî Eğitim MüdürüFehmi Rasim Çelik’de Cumhurbaşkanımızın taltifleri ile genel müdürlüğe atanıyor. Fehmi Rasim Çelik’de MEB’in en başarılı ve çalışkan il müdürlerinden birisi olarak biliniyor.

Kocaeli il Millî Eğitim Müdürlüğüne atanması beklenen Dr. Murat Mücahit Yentür, daha önce MEB Personel Genel Müdürlüğü için Külliye’ye cv’si verilen güçlü bir isim. Dr. Murat Mücahit Yentür, Cihannüma ve İlim Yayma Cemiyetinde aktif yönetim görevleri üstlenen sivil toplum yönü güçlü, çevresinde sevilen bir bürokrat olarak biliniyor.

Evli ve 3 çocuk babası olan Dr. Murat Mücahit Yentür;

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Lisans, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Coğrafya Bölümü Yüksek Lisans, Hasan Kalyoncu Üniversitesi - İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Liderlik ve Küresel Girişimcilik Yüksek Lisansı mezunudur. Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Doktora eğitimini tamamlamıştır. İngiltere Birmingham City ve Portekiz İnterier Beira Üniversitesinde “Öğretmenlerin Hizmeti İçi Eğitiminin Geliştirilmesi” projelerinde yer almıştır. Yavuz Selim İlköğretim Okulunda Öğretmen, Fatih Ahmet Rasim Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcısı, Pertevniyal Lisesi’nde Müdür Başyardımcısı olarak, Bahçelievler Anadolu Lisesi ve Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi / Fen Lisesi’nde Okul Müdürü olarak görev yapmıştır. 2014 Yılından itibaren Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Kamudanhaber