Düzce İl Milli Eğitim Müdürü'nün makam aracında skandal olay! Düzce İl Milli Eğitim Müdürü'nün makam aracında skandal olay!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Öğretmenler Odası Toplantılarıyla öğretmenlerle buluşmaya devam ediyor. Bakan Tekin son olarak Konya ilinde öğretmenlerle bir araya geldi. Daha önce yaptığı konuşmalarda Öğretmenler Odası toplantılarını merkeze alarak değişimler yaptığını açıklamıştı. Göreve geldiğinden itibaren pek çok düzenlemeler yapan Bakan Tekin öğretmenler odası buluşmalarından öğretmenlere önceden müjdeyi vermiş oluyor.

Bakan Tekin’in Konya Öğretmenler Odası Buluşmalarında da pek çok düzenlemeden bahsettiği biliniyor. Buluşmada son günlerde kamuoyunun gündeminde yer alan öğretmen yetiştirme konusuyla ilgilide konuştu.” Öğretmen Yetiştirme ile ilgili ciddi reform gelecek. Hizmet içi eğitim ile buna destek olunacak.”

Bakan Tekin’in öğretmen atamalarında mülakat sistemini devam ettirmek istediği biliniyor. Uzmanlar atamalardan ziyade Öğretmenlik Okullarına “Eğitim Fakültelerine” girişlerde mülakat olması gerektiğini bildirmişlerdi. Yapılacak reformun bu konuyla ilgisi merak konusu olmaya devam ediyor…

Editör: Haber Merkezi