Sorumluğunda yürütülmekte olan 23 projeye yeni bir proje daha ekliyen İstanbul'un başarılı ilçe müdürlüklerinin arasında yer alan Esenyurt İlçe Eğitim Müdürlüğü ,ana teması sevgi ve emek olan bir konferas düzenledi,Konferans kapsamında  Esenyurt’ta görev yapmakta olan fark yaratan öğretmenler anılarını, ideallerini meslektaşlarıyla paylaştılar.

Esenyurt Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Esenyurt Milli Eğitim Müdürlüğü ve Esenyurt Üniversitesi işbirliğinde gerçekleşen ‘Esenyurt Öğretmen X’ isimli konferansta konuşan öğretmenler; “Eğitim sevgi ile başlar”  dedi.

 


Esenyurt İlçe Eğitim Müdürlüğü ve Esenyurt Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen öğretmenlik mesleğine ilişkin deneyimlerin paylaşıldığı “İlham Veren Öğretmenler Konuşmaları” konulu ‘Esenyurt Öğretmen X’ konferansı Esenyurt Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşti. Yoğun katılımın gerçekleştiği konferansa Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli başta olmak üzere Esenyurt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Can İkizler, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.