"Elimden geleni yapacağım"

Atama ile ilgili olarak kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Çekiçcioğlu, “Bugün itibariyle Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladım. Bu hizmet nöbetinde Hendek'imizin güzide evlatlarının iyi bir eğitim almaları adına elimden geleni yapacağım. Rabbim hakkıyla hizmet etmeyi nasip etsin. Yedi yıldan fazla bir süredir Okul Müdürlüğü görevini yürüttüğüm Hendek Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesine de her şey için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

2 ay geçmeden değişti

Bilindiği üzere, Hendek Anadolu Lisesi Velilerinin tepkileri sonrası Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın talimatıyla merkeze çekilmiş ve yerine 17 Eylül tarihinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Kahraman vekaleten görevlendirilmişti.

O tarihten bu yana yaklaşık 1,5 aylık süre boyunca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini Engin Kahraman sürdürüyordu. Bugün ise Kahraman’ın yerine Hendek Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Çekiçcioğlu atandı.


İki aylığına geçici görevlendirme ile Hendek’e giden Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Kahraman yeniden eski görevine döndü.
medyabar