Merve KAVAKÇI'nın Eşi de İhraç Edildi

Merve KAVAKÇI'nın Eşi de İhraç Edildi
Eski Milletvekili Merve KAVAKÇI'nın eşi Aile bakanı Ayşenur İSLAM'ın da kayını,Kars Kafkas Üniversitesinde Profesör olan Cihangir İSLAM da son KHK ile ihraç edildi.

Eski Milletvekili Merve KAVAKÇI'nın eşi Kars Kafkas Üniversitesinde Profesör olan Cihangir İSLAM da son KHK ile ihraç edildi.  

Merve Kavakçı’nın kardeşi Ravza Kavakçı, halen AK Parti milletvekili olarak TBMM’de görev yapıyor. İslam aynı zamanda AKP’li bir vekilin de eniştesi durumunda. Cihangir İslam aynı zamanda eski Aile Bakanı AK Partili Ayşenur İslam'ın da kayınbiraderi.

İslam, ikinci akademisyenler bildirisine de imza attığını ve soruşturmaya rağmen bu imzasını çekmediğini de mesajına ekledi.

Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajanskamu Haber/ www.ajaskamu.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.