20 bin yeni öğretmen ataması sonuçları 1 Eylül'de açıklandı. Okullarını öğrenen öğretmenlerimiz yola çıkıp yerleşmeye başladı. Güvenlik soruşturması biten öğretmenlerimiz ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine giderek kararnameleri imzaladılar. Bazı İl ve ilçelerde ise yeni atanan öğretmenlerimize yapılan jestler takdirle karşılandı. Daha önce İlçe Milli Eğitim Müdürü yeni atanan öğretmenlerimizi otogarda çiçeklerle karşılamıştı.

BİR JEST DAHA ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN GELDİ

Şanlıurfa Valisi kararname imzalamaya giden öğretmenlerimize hediye takdim etti. Urfa iline atanan okul öncesi öğretmeni Tansu Demiral aldığı hediye karşısında duygularını şu şekilde ifade etti:

''Belgelerimi ilçe Mem’e götürdüğüm zaman oradaki müdürlükten verildi. Sayın valimizin atanan öğretmenlere hediyesi diyerek verildi. Orda benim gibi belgelerini getiren bütün öğretmenlerin elinde gördüm. Gerçekten böyle bir şey beklemiyordum. Verdiklerinde şaşırdım ve de çok mutlu oldum. Gerçekten çok ince düşünülmüş bir hareket.'' diyerek yapılan ince hareket karşısındaki mutluluğunu ifade etti.

KIYMETLİ, ÇİÇEĞİ BURNUNDA ÖĞRETMENİM

Şanlıurfa Valisi Sayın Salih Ayhan ayrıca ile yeni atanan öğretmenlerimize de not bıraktı. Kıymetli, çiçeği burnunda öğretmenim diye başlayan notta genç öğretmenlerimize bazı dileklerde bulundu.

İşte o not: