Derince Alparslan Ortaokulunda matematik öğretmeni olan Süreyya Karataş'ın AK Parti Derince ilçe başkanı yardımcısı olan eşi Okan Karataş iddiaya göre okulu bastı, arbede yaşandı

Derince Alparslan Ortaokulu’nda geçtiğimiz gün korku dolu anlar yaşandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; 8 Kasım günü saat 16.00 sıralarında Kocaeli Derince Alparslan Ortaokulu’nda matematik öğretmeni olan Süreyya Karataş, aynı okulda görevli olan öğretmen Yusuf Bahar ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Süreyya Karataş, durumu AK Parti Derince ilçe başkan yardımcısı olan eşi Okan Karataş’a haber verdi. Başka bir lisede imam Hatip Lisesi öğretmeni Cenk V. ile birlikte gelen AK Partili’li Karataş, okulun içerisinde terör estirdi. 

VELİLER İSYAN ETTİ!
Tartışmanın büyümesiyle olaya birçok kişi araya girdi, arbede yaşandı. Olayda AK Partili Okan Karataş ile öğretmen Yusuf Bahar'ın ise hiç karşı karşıya gelmediği belirtildi. Yaşanan olayı duyan velilerden bazıları ise duruma tepki gösterdi. Veliler "Çocuklarımız çok korktu. Şahıs AKP’li olmasına güvenerek böyle bir zorbalık yapar hangi yüzyıldayız. Okul basmakta nedir. Sayın Kocaeli Valisi, sayın Milli eğitim müdürü size sesleniyoruz lütfen gerekeni yapın böyle adamların korunmasına izin vermeyin. Gereken şikayetleri CİMER’e yaptık, yetkilileri göreve davet ediyoruz" dediler.