Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Buhara Anadolu Lisesi yaşanan deprem felaketinden dolayı duvarlarda hasarlar meydana gelirken okul müdür yardımcısı  Özcan Beyaztaş önlük giyerek okulun sıva ve inşaat işlerini yaparak örnek bir davranışa imza attı.

40 bin üzerinde vatandaşın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin oluşturduğu hasarlar onarılmaya devam ederken çevre illerde  okullarda meydana gelen ufak tefek hasarlar giderilmesi için yoğun çabalar sarf ediliyor.

Bunu yapmayan öğretmenler soruşturma geçirebilir! Bunu yapmayan öğretmenler soruşturma geçirebilir!

Şanlıurfa aza hasarlı olan okullardan biri olan Buhara Anadolu Lisesi duvarlarında meydana gelen küçük çatlakların giderilmesi için Okul müdür yardımcısı Özcan Beyaztaş inşaat kıyafetlerini giyerek hasarları gidermeye çalıştı.

Okul müdür yardımcısı Özcan Beyaztaş yaptığı hareket hep vatandaşlar hem de Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt tarafından taktirle karşılandı.

Buhara Anadolu Lisesini ziyaret eden Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Özcan Beyaztaş idarecinin yaptığı bu harekettin eğitim için bir fedakarlık olduğunu dile getirerek  şu sözleri kullandı. “Az Hasarlı Okullarımızı Deprem Sonrası Eğitim - Öğretim Dönemine Hazırlamak İçin Okul İdarecilerimizden Tam Destek " “Çalışma önlüğünü giyerek sıva ve inşaat işlerini yapan Buhara Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Özcan Beyaztaş eğitim adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.Eserinin üzerinde imzası olmayan yegane sanatkar öğretmendir! Teşekkürler Özcan Öğretmenim!"  
urfadegisim.com