Kocasinan Güneşli Şehit İlhan Odabaşı İlkokulu Müdürü Yılmaz Yıldız, geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti.

Acı haberi veren Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, "Kocasinan ilçesi Güneşli İlkokulu Müdürü Yılmaz Yıldız vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" mesajı paylaştı.

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ DE HAYATA VEDA ETTİ

Hacılar ilçesi Gürdoğanlar Çok Programlı Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan Hakan Demirçelik de vefat etti. Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Demirçelik için de taziye mesajı yayımladı ve "Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

SENDİKALARDAN TAZİYE MESAJLARI...
Türk Eğitim-Sen'de 1 Nolu Şube Başkanı Muharrem Çolak da, Müdürün vefatının ardından yaptığı açıklamada, "Kocasinan Güneşli İlkokulu Müdürü Yılmaz Yıldız vefat etmiştir. Eğitim camiasının başı sağ olsun. Ailesine sabırlar diliyorum. Allah gani gani rahmet eylesin" ifadelerini kulandı.

Eğitim Bir-Sen'den yapılan açıklamada da şu ifadeler kullanıldı: Kocasinan Güneşli Şehit İlhan Odabaşı İlkokulu Müdürü Yılmaz Yıldız kardeşimizin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum müdürümüze Mevlamızdan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı diliyoruz. Mevla rahmetiyle muamele eylesin. Mekanı cennet, makamı âlî olsun.

45 yaşındaki anaokulu öğretmeni, kansere yenik düştü

Atakum ilçesi Fahrettin Ulusoy İlkokulu'nda görev yapan 20 yıllık Anaokulu Öğretmeni Nursel Hünalp, ilk lenf kanserine yakalandı. Akabinde ise yakalandığı akciğer kanserine yenik düşen Nursel öğretmen Samsun'da tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti.

O branş öğretmenlerine ek ders müjdesi O branş öğretmenlerine ek ders müjdesi

Vefat eden Nursel Hünalp'ın kendi gibi öğretmen olan eşinin 6 yıl önce vefat ettiği ve 12 yaşında bir çocuğunun olduğu öğrenildi. Atakum Fahrettin Ulusoy İlkokulu'ndan yayımlanan taziye mesajında ise "Okulumuz ana sınıfı öğretmeni değerli mesai arkadaşımız Nursel Hünalp yakalandığı elim hastalık sebebiyle hayatını kaybetmiştir. Sevenlerine, dost ve akrabalarına, ailesine sabırlar diliyoruz. Cenazesi yarın memleketi Kastamonu Taşköprü'de toprağa verilecektir. Acımız derin, üzüntümüz büyük. Allah gani rahmetiyle karşılasın, mekanı cennet olsun" denildi.


kayseriolay/ İHA