Fenomen gazeteci Engin Pınarbaşlı ücretli öğretmenlere Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kadro verileceği paylaşımı sosyal medya üzerinden yoğun etkileşim aldı. Binlerce kişinin sevinmesine vesile oldu.

Okul Müdürlerine Ek Ders Müjdesi Okul Müdürlerine Ek Ders Müjdesi

Gazeteci Engin Pınarbaşlı'nın ücretli öğretmenlere kadro haberi daha önceden Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan açıklama ile yalanlanmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı bu konuyu kesin bir dille yalanlıyor.

Lakin kısa sürede fenomen olan gazeteci, geçtiğimiz günlerde 'önümüzdeki hafta öğretmen atamaları açıklanacak' paylaşımı gerçekleşti.


Gazeteci Engin Pınarbaşlı üstelik Pazartesi günü Kabine toplantısı olmayacağını belirtmişti.

Durum böyle olunca da paylaşım sansasyon yarattı.

Her ne kadar gazetecilik gereği haberimizde yer versek de ücretli öğretmen atamasına karşıyız. Kpss puanlarıyla öğretmenlerimiz aylardır beklediler. Eğer bir kadro verilecekse bunun kesinlikle Kpss puanıyla bekleyen öğretmenlere verilmesi taraftarıyız.

Gazeteci Engin Pınarbaşlı'nın iddiası gerçekleşecek mi? Ya da ücretli öğretmenlere kadro değil de özlük haklarında iyileştirme mi gelecek? Bu soruların cevabını hep birlikte Pazartesi günü göreceğiz.