31 Mart bağıra bağıra gelmiş! Erdoğan, Şimşek'i ikna edemedi 31 Mart bağıra bağıra gelmiş! Erdoğan, Şimşek'i ikna edemedi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Trabzonlu Bakanları, AK Parti Trabzon milletvekillerini ve Büyükşehir ile Ortahisar Belediye Başkanlarını, TBMM’de düzenlediği toplantıda hafif raylı sistem üzerinden eleştirdi.

CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Trabzon mitingi öncesinde AFAD’ın yaptığı açıklamalara tepki göstererek açıklamalarına başlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “ AFAD Genel Başkanımız Trabzon mitingi öncesi Trabzonlulara fırtına uyarısında bulundu. ‘Çatılar uçacak aman mitinge gitmeyi. Fırtına var, başınıza bir şey gelir.’ Bakıyorsunuz Meteorolojide öyle bir uyarı yok. AFAD’da var. Trabzon’da AFAD’ın dediği fırtına olmadı ama Kemal Kılıçdaroğlu fırtınası oldu. Ekrem İmamoğlu, fırtınası oldu. AFAD fırtınayı gördü, gelecek güzel günleri de, müjdesini de Trabzon’dan bütün Türkiye gördü. Kamu gücünü bir partinin yararına, bir adayın aleyhine bu kadar aşikar kullanan, yalana sarılan, kurumları yalana alet eden bu anlayıştan hesabı milletimiz soracak.” eleştirilerinde bulundu.