Programlarını iptal eden, rahatsızlandığını duyuran, bugün de adaylıktan çekildiğini açıklayan Muharrem İnce hakkında ortaya atılan iddialar hakkında sert konuşan Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan sosyal medyada yeniden gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce'nin partisi Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan'ın açıklamaları merak ediliyor. Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan kimdir? İpek Özkan Sayan ne demişti?

Kabine değişiyor: Sadece üç Bakanın koltuğu SAĞLAM! Kabine değişiyor: Sadece üç Bakanın koltuğu SAĞLAM!

İpek Özkal Sayan ne demişti?

Özkal'ın ne dediği araştırılıyor. Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İpek Özkal Sayan, partilerinin ilkelerine bağlı kalarak, tek başına seçime girme kararı aldığını belirterek 'Memleket Partisi, 'ne Cumhur ne Millet, tek yol memleket' diyerek yola çıktı ve Türkiye'ye üçüncü bir seçeneği Atatürk'ün yolunu sundu. Bugün her iki ittifak da Türkiye'nin yaralarına merhem olmaktan çok uzaktır. Biz partimizle ve cumhurbaşkanı adayımızla Türkiye'nin sorunlarını iyi analiz ediyor ve projelerimizle Türkiye'yi aydınlık yarınlara ulaştıracağımızın sözünü veriyoruz" demişti.

Muharrem İnce hakkında ortaya atılan iddialar hakkında çok sert açıklamalar yapan Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan hayatı ile yeniden merak konusu oldu.