Tezkoop-Is Sendikası Samsun Şube Başkanı Tarık Sayın’ın adeta muhalefet partisi gibi 1 Mayıs paylaşımı yaparak Millet İttifakını adres gösteren üye işçilerden de büyük öfke geldi.

Sendika üyesi işçiler, “İşçinin hakkını ayda işçiden 500 TL keserek sendika ağalığı yapanların aklına ihtiyacımız yok. Sandıkta kime oy vereceğimize sendika ağaları değil biz veririz dedi” diyerek tepkilerini gösterdiler.

İşte Tezkoop-Is Sendikası Samsun Şube Başkanı Tarık Sayın’ın o paylaşımı;

Zamlar karsısında jet hızıyla eriyen ücretlerimiz; yüzde 15 ile başlayıp yüzde 30ları gecen vergi zulmü; 13 sermayedarın gelirinin 44 milyon insanın gelirine eşit olduğu vahşi kapitalist sömürü düzeninin son bulması; Kadını yok sayan, kadının yeri evidir diyenlere inat, Kadının özgürleşmesinin önündeki engelleri kaldırabilmek; Tarım ülkesi olan Türkiye’de soğanın 30, etin 380TL olmadığı yarınlara ulaşabilmek, HES adı altında suyun özelleştirilmesine ve doğa katliamına dur diyebilmek, Yoksulluğa, hayat pahalılığına, sendikasızlaştırmaya, taşeronlaştırmaya, Güvencesiz istihdama, kayıt dışı, çalıştırmaya, Emeğin sömürülmesine karsı 1 Mayısta Alanlardayız.!!

AK Parti'den 'Türkiye'yi dinliyoruz' projesi: Oy düşüşü olan kentler mercek altında AK Parti'den 'Türkiye'yi dinliyoruz' projesi: Oy düşüşü olan kentler mercek altında

akasyam.com