Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmet Kolu’nda 10 yıldır Genel Yetkili sendika olan Büro Memur-Sen, 2021- 2022 üye sayım tutanaklarının kesinleşmesi ile birlikte 11’nci kez Genel Yetkili Sendika olmanın gururunu yaşıyor.
Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmet Kolu’nda 8 Bakanlık ve 44 Kurumu bünyesinde bulunduran Büro Memur-Sen, bu yıl da hizmet kolunda en çok üyeye sahip sendika olma ünvanını kimseye bırakmadı.

Genel Yetkili Sendika olarak Toplu Sözleşme Masası’nda kamu görevlilerini bir kez daha temsil etmeye hak kazandı.

“Birlikte örgütlendik, örgütlenerek güçlendik” anlayışıyla üyelerimizi ve kamu görevlilerini temsil ettik, tarihi kazanımların altına imza attık.

Kamu görevlilerinin taleplerini ve sorunlarını yerinde görüp hem Toplu Sözleşme Masası’na hem de KİK toplantı gündemine taşıdık. “sorunları çözen” sendika olmak için masada ve sahada yani her alanda mücadele verdik, vermeye devam ediyoruz.

 Masada çözüm bulamadığımızda hakkın ve haklının yanında olan sendika olmanın gereğini yerine getirip meydanlara indik, hizmet kolumuzdaki talepleri haykırdık.

Zirveden yeni zirvelere parolasıyla 2. Şahlanış Dönemini başlattık. Bu kapsamda üyelerimizin ekonomik ve sosyal refahı için indirim anlaşmaları imzaladık. Avantajlı kampanyalarla bütçelerine katkı sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz.

Büro Memur-Sen ailesi olarak bizlere 11’inci kez üst üste yetkili olmanın gururunu yaşatan, emek mücadelemizde bizimle yürüyen, bizimle tek ses olan ve buna  fırsat sağlayan tüm kamu görevlilerimize teşekkür ediyoruz.

Özverili çalışmaları ile emek ve alın teri mücadelemizde Genel Yetkili Sendika olmamızın mimarı olan şube başkanlarımıza, şube yönetimlerimize, ilçe ve işyeri temsilcilerimize, genel merkez çalışanlarımıza, bizlere gönül veren tüm kamu görevlilerine başarılı çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.