Bir sendikanın başkanı bir haber sitesinin Yönetici Görevlendirme Ynt.ile ilgili yayınlanan haber ve yorumları üzerinden sendika ve STK’ları töhmet altında bırakması ve bunu da maalesef bir gürühun ayrıştırıcı dili olan “İslami STK” ifadesini kullanarak yapması ne büyük gaflet.

Sayın Başkan ismini anarken bile aşağıladığınız bu STK’lar ve her türlü iftirayı atmanıza rağmen adını söyleme cesaretini göstermediğiniz bu sendika; milletin ve ümmetin değerlerine sahip çıkan, SİZLERİN sus pus olduğu tüm kritik dönemlerde herkesin vicdanı olmuştur.

Taslak olarak paylaşılan Yönetmelik üzerinden kendi tabanına mesaj verme kaygını görüyoruz.Ancak bu son iki yıldır ÖSYM tarafından yapılan EKYS sınavındaki üyelerimize verdiğimiz hizmetin karşılığı olarak 4 kat daha başarılı olduğumuz gerçeğini gizleyemez. (EBS %55 TES %14)

Bu taslak MEB tarafından tüm sendikalara görüş alınmak üzere gönderildi. Biz resmî olarak itiraz ve teklifimizi bakanlıkla paylaştık. Sizlerin de bir itirazı varsa bunu iletebilirsiniz. Acizane tavsiyem sendikacılık yapacaksanız cümleyi bu yönetmeliği çıkaracak iradeye kurmanız

Sendikamızın Eğitim Yöneticileri ve seçimi ile ilgili politikası çok net, tüm kamuoyuyla da paylaştığımız raporlarımızı incelemenizi öneriyorum.Ama cümle kuramasanız da çözümü bizden bekliyorlarsanız YETKİLİ SENDİKA olarak tüm eğitim çalışanlarının hukuku bizlere emanet.