Talip Geylan'dan öğretmenlere rotasyon açıklaması Talip Geylan'dan öğretmenlere rotasyon açıklaması

Sakarya  Memur–Sen Ve İhh Kadın Teşkilatları Depremzedeler İçin; El Ele Verdi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük deprem birçok acıyı da beraberinde getirdi. Depremin ardından bölgeye sevk edilen Memur–Sen ve İHH Arama Kurtarma Ekiplerinin ardından iki kuruluş yöneticileri deprem yaşayan illerimiz için yardım kampanyaları başlattı.

Memur–Sen Kadın Komisyonları ve Sakarya İHH Kadın Kolları Ülkemizin yaşadığı ve “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen depremden etkilenen kadınlarımıza "Kadınlardan Kadınlara Dayanışma Vakti" diyerek çeşitli ürünlerden oluşan Kadın Yardım Paketi oluşturdu.

Yaşanan felaketin ardından yaraları sarmak için harekete geçen ve bölgede yaşanan acıyı hafifletmek, felaketten etkilenen kadınlarımıza  destek olmak amacıyla başlatılan yardım kampanyasında toplanan ürünler bugün kolilere konularak deprem bölgesine gönderildi.

Memur–Sen Kadın Komisyonu Başkanı Müge YILDIZ ve Sakarya İHH Kadın Kolları Başkanı Meryem Tan , yardım paketlerini hazırlanmasında destek olan başta Memur-Sen İl Temsilcimiz Murat Mengen ve İHH İl Başkanı Engin Sezer  olmak üzere  tüm başkanlarımıza ,teşkilatımıza ve üyelerine teşekkür ettiler. Depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçları için yardım çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ettiler.