ÇALIŞKAN Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Koruyucu Giyim Yardımı Ulaştırma Memur-Sen'in Toplu Sözleşme kazanımıdır. Alnımızın teridir. Emeğimizin, mücadelemizin sonucudur. Toplu sözleşme hükmü gereği, Genel Yetkili Sendika Ulaştırma Memur-Sen ve kurum yetkililerinden oluşan komisyon tarafından her yıl ihale süreçleri yenilenip kartlar dağıtılır.

Bakanlık, TÜRASAŞ ve SHGM dâhil Ulaştırma hizmet koluna bağlı tüm kurumlarda koruyucu giyim yardımı komisyonuna çalışanları temsilen sadece sendikamız katılmaktadır.

"Ver yetkiyi gör etkiyi" sloganıyla yetki alıp hiçbir kazanım üretemeyenleri emeğe saygıya davet ediyoruz.

Yetkili olduğunuz kurumların KİK toplantılarında; Koruyucu Giyim Yardımını gündeme almanıza, "Konuyu takip ediyoruz" diyerek "kazanım elde ediyormuş gibi" pozlara girmenize gerek yok. Rutin işlemler tamamlanıp kartlar dağıtılacak zaten. Yani sizin bir şey yapmanıza gerek yok.

Koruyucu Giyim Yardımı yazan dosyaları elinize alıp Milletvekilleriyle fotoğraf da çekilmeye kalkmayın (!)

Sadece bizi izlemeye devam edin. Koruyucu giyim yardımı 2023 yılında tüm kurumlarımızda yeniden dağıtılacak inşallah.

Hala utanmadan promosyonlardan bahsediyorsunuz. Bakanlıkta 3 yıllık 13.000 TL' ye imza attığınız halde, "TCDD'nin promosyonu 35.000 TL olmalıydı" diyorsunuz ya,

Yahu Bakanlık personeli bu kadar mı değersiz!

Bu İdarecilerin ve Öğretmenlerin Ek Ders Ücretlerini Artırımlı Alabilmesi İçin Dava Açıldı Bu İdarecilerin ve Öğretmenlerin Ek Ders Ücretlerini Artırımlı Alabilmesi İçin Dava Açıldı

Siz bu kafayla giderseniz 15 Mayıs’ta yetkili olduğunuz kurum kalmayacak. Algı yönetimini bırakın da çalışıp aldığınız yetkinin hakkını verin.

Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz.

Dr. Kenan Çalışkan

Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı